Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του νεοσυσταθέντος «Συλλόγου Δρομέων Άρτας».


Σύλλογος Δρομέων Άρτας

Αρ. πρωτ.: 4/2017
Άρτα, 10 Μαΐου 2017

Σας ανακοινώνουμε ότι κατόπιν εκλογών που διεξήχθησαν στην πόλη της Άρτας την 5η Απριλίου 2017 , ανεδείχθησαν βάσει του καταστατικού, τα προβλεπόμενα όργανα του νεοσυσταθέντος «Συλλόγου Δρομέων Άρτας».
Από την κατανομή των αξιωμάτων την 11η Απριλίου 2017, προέκυψε το Διοικητικού Συμβουλίου ως εξής:
  1. Παναγιώτης Ανδρίτσος, Πρόεδρος
  2. Βασίλης Τζώλος, Αντιπρόεδρος
  3. Γεώργιος Δημητρίου, Γραμματέας
  4. Αθανάσιος Ζαρζάνης, Ταμίας
  5. Κωνσταντίνος Κοτσιάνης, Έφορος
Αναπληρωματικά μέλη:
  1. Δήμητρα Τσαλοκώστα και
  2. Χαρίλαος Ντούλας
Σκοπός του Συλλόγου μας, είναι να προωθήσει το τρέξιμο αλλά και το βάδισμα, σαν μορφή άσκησης και φυσικής δραστηριότητας για όλους. Το δρομικό κίνημα γνωρίζει μεγάλη διάδοση στις μέρες μας. Η άσκηση, σαν φυσική δραστηριότητα, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ότι παρέχει μόνο οφέλη, ενώ όταν γίνεται σωστά και υπό την καθοδήγηση ειδικών (τους οποίους σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούμε) , έχει αποδειχθεί από τη διεθνή βιβλιογραφία ότι συμβάλει στη μείωση των θανάτων από καρδιαγγειακά νοσήματα, όλες τις μορφές καρκίνου, την παχυσαρκία και τον σακχαρώδη διαβήτη, βελτιώνει τις ακαδημαϊκές επιδόσεις μαθητών και σπουδαστών, μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης ψυχικών νοσημάτων, βελτιώνει την ποιότητα ζωής ατόμων της τρίτης ηλικίας ενώ φαίνεται να λειτουργεί και σαν θεραπεία παρέμβασης για τη διακοπή του καπνίσματος.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το πιο φυσικό, είναι να φορέσετε τα αθλητικά σας και να μας συναντήσετε για τρέξιμο ή περπάτημα στο παραποτάμιο, στο γήπεδο, στο λόφο ή σε κάποια από τις φυσικές διαδρομές της πόλης μας ή κι ευρύτερα. Μαζί μπορούμε να λάβουμε ομαδικά μέρος σε αγώνες που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα, με μοναδικό σκοπό τη χαρά της συμμετοχής και της γνωριμίας με ανθρώπους που ανεξαρτήτως ηλικίας ,κοινωνικού υποβάθρου ή εκπαίδευσης, μοιράζονται, αυτοί κι οι οικογένειές τους την ίδια αγάπη για το τρέξιμο ή το βάδισμα. Εκτός του τρεξίματος, στόχος μας είναι να διοργανώσουμε ενημερωτικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου του αθλητισμού και της υγείας για θέματα που αφορούν την άσκηση ,την αποκατάσταση, τη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα.
Δεσμευόμαστε ότι θα συμμετέχουμε με όλους τους φορείς της πόλης σε σχετικές δράσεις.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Παναγιώτης Ανδρίτσος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: