Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Αθάνατη μυκονιάτικη επιχειρηματικότητα: Τσάντα- τενεκές φέτας πωλείται στην προνομιακή τιμή των 250 ευρώ

Το ασπρονήσι είναι έτοιμο να ανοίξει για σεζόν

Στο πανίσχυρο κρατίδιο της Μυκόνου εμφανίστηκε μια νέα τάση, όπως πληροφορούμαστε απ’ το Mykonos Live TV, η οποία υπαγορεύει ως τελευταία λέξη της μόδας τις τσάντες-τενεκέ φέτας, αγαπητοί φίλοι.


Ιδανική τσάντα στην οποία αντί για τυρόγαλο μπορείτε να μεταφέρετε την Καθημερινή και αρτύματα από την πλησιέστερη μπουλανζερί.
Αυτό το τζεντριφικέησον του τενεκέ φαίνεται να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο ασπρονήσι καθ’ ότι είναι εξαιρετικά in να φάινεται ότι κουβαλάς τυρόγαλο αντί για κινητό, πορτοφόλι και τα σχετικά. Την τσάντα-τενεκέ μπορείτε να την αποκτήσετε με μια απλή βόλτα στη Μύκονο στην προνομιακή τιμή των 250 ευρώ.


Όπως διαβάζουμε εδώ:
Η Atlas Shopper όπου κι αν πωλείται κλέβει τις εντυπώσεις! Πρόκειται στην ουσία για έναν τενεκέ φύλαξης λαδιού και φέτας της εποχής των παππούδων μας που με την προσθήκη δερμάτινων λουριών μετατράπηκε σε αξεσουάρ μόδας! Η Atlas Shopper κοστίζει 250 ευρώ και, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, προσελκύει την προσοχή κυρίως των ξένων πελατών οι οποίοι ενθουσιασμένοι από την μοναδικότητά της θέλουν να την αποκτήσουν. Όχι ως μια ακόμη τσάντα, αλλά ως ένα μνημείο στην ελληνική κουλτούρα των παρελθόντων δεκαετιών! Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο δαιμόνιο των Ελλήνων σχεδιαστών.

Στο ίδιο κλίμα φαίνεται ότι υπάρχει τζεντριφικέησον και του χαρτιού του ψαράδικου, αλλά και ντενεκέδες λαδιού-σκαμπό. Τιμούλα δεν γνωρίζουμε.Tι να μας πει τώρα ο κύριος Balenciaga

Δεν υπάρχουν σχόλια: