Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

"Η Ευεργεσία στα Βόρεια Τζουμέρκα". Παρουσίαση της έκδοσης του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, την Τετάρτη 10 Μαϊου, ώρα 18:30', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια.

Ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Αθήνας και η Αδελφότητα των Αθηνών του Παλαιοχωρίου Συρράκου, υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και σε συνεργασία με την Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα, παρουσιάζουν την Τετάρτη 10 Μαϊου, ώρα 18:30΄, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια, Αθήνα) τον τόμο "Η Ευεργεσία στα Βόρεια Τζουμέρκα"

Τον τόμο θα παρουσιάσουν: 
Θεόδωρος Σούλτης, επιμελητής της έκδοσης-Δικηγόρος,
Αγγελική Ευαγγέλου, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας-Νομικός,

Γεώργιος Ροκάς, πρώην Πρόεδρος Αδελφότητας Παλαιοχωρίου Συρράκου-εκπαιδευτικός και Γεώργιος Πάσχος, Αντιπρόεδρος Αδελφότητας Παλαιοχωρίου Συρράκου-εκπαιδευτικός. Θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής και η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα.


Ηπειρώτικα τραγούδια θα παρουσιάσει η χορωδία παραδοσιακής μουσικής της Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα ( διδασκαλία – επιμέλεια Δημήτρης Κώτσικας). 

Την εκδήλωση συντονίζουν η πρόεδρος του Συνδέσμου Συρρακιωτών Αθήνας Ελευθερία Γκαρτζονίκα και η πρόεδρος της Αδελφότητας των Αθηνών του Παλαιοχωρίου Συρράκου Αφροδίτη Ροκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: