Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Δεν φανταζόμασταν ότι και στη Πρέβεζα θα έπιανε κορόϊδα. Και όμως έγινε και αυτό. Όταν οι Πρεβεζάνοι οπαδοί του Σώρρα ορκίστηκαν στην… «συμπαντική συνειδητότητα», στο Αρχαίο Ωδείο Νικοπόλεως. Δείτε το video

sor nik

Τώρα που η μπαρούφα του Πατρινού Αρτέμη Σώρρα που διέδιδε πως θα σώσει τη χώρα και τους Έλληνες με τα 600 δις που δήθεν διέθετε, τώρα που οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι είχαν υποτιμήσει το αστείο αυτό φαινόμενο, όπου ακόμα και σοβαροί άνθρωποι προσέτρεχαν να ενταχθούν στην οργάνωση του Σώρρα, θα πρέπει η Ελληνική δικαιοσύνη να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Η ευκολοπιστία που έδειξαν κάποιοι άνθρωποι, μπορεί να αποδοθεί σε οικονομική απελπισία, σε απογοήτευση από τους υπάρχοντες πολιτικούς και ενίοτε σε μειωμένη αντίληψη.

Στην Πρέβεζα η οργάνωση του Σώρρα άνοιξε γραφεία πριν από μερικούς μήνες στην οδό 21ης Οκτωβρίου και αρκετοί από τους οπαδούς του έκαναν δημόσια εμφάνιση σε υπόθεση πλειστηριασμού, όπου βέβαια δεν εξαγόρασαν το χρέος του χρεώστη.

Ήταν δύο χρόνια νωρίτερα, στις 4 Ιανουαρίου 2015, όταν οι πρώτοι οπαδοί του Σώρρα έδωσαν ενώπιόν του τον όρκο του πολεμιστή, στο Αρχαίο Ωδείο Νικοπόλεως. Εκτός από τους Πρεβεζάνους ήταν εκεί αντιπροσωπείες οπαδών από την Άρτα και τη Λευκάδα.

Προφανώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα είχαν ξαναεπισκεφθεί τον χώρο. Εκεί ορκίστηκαν στην συνειδητότητα του Σύμπαντος και δήλωσαν πως αν παραβούν τους όρους και τους σκοπούς της συνέλευσης και δεν υπηρετούν τον πολέμαρχο ή δεν έχουν αλληλεγγύη με τους συναγωνιστές-συμπολεμιστές τους, θα αποσυντεθεί… ο κυτταρικός ιστός του σώματός τους.

Aνακαλύψαμε το video της ορκωμοσίας που έχει μεγάλη πλάκα και το δίνουμε στη δημοσιότητα για να το απολαύσετε.

Σημειώνουμε ότι μετά την ορκωμοσία δίδονταν στους «πολεμιστές» τσίπουρο με γλυκάνισο και δυόσμο και ο καθένας που το έπινε άκουγε τις ιαχές των συμπολεμιστών του να του φωνάζουν «Άξιος, άξιος».

Δείτε το video

Δεν υπάρχουν σχόλια: