Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

“Πρέβεζα, το νησί της Ηπείρου”. Η ψηφιακή διαδρομή για την Πρέβεζα δημοσιεύτηκε στην εφαρμογή Clio Muse σε ελληνικά και αγγλικά.
Η ψηφιακή διαδρομή για την Πρέβεζα με τίτλο “Πρέβεζα, το νησί της Ηπείρου” ολοκληρώθηκε και δημοσιεύτηκε στην εφαρμογή Clio Muse σε ελληνικά και αγγλικά.

Αποτελείται από 10 σημεία ενδιαφέροντος που παρουσιάζονται μέσα από 50 ιστορίες συνολικά. Η διαδρομή αυτή προσφέρεται δωρεάν στους χρήστες της εφαρμογής και φορέας υλοποίησής της είναι ο Δήμος Πρέβεζας.Αφορά σε πρώτη φάση μια συγκεκριμένη διαδρομή του ιστορικού κέντρου της πόλης, ενώ στον σχεδιασμό υπάρχουν θεματικές περιηγήσεις σε όλα τα ιστορικά και αρχαιολογικά αξιοθέτα του Δήμου Πρέβεζας.

Η εφαρμογή εντάσσεται στην νέα διαδικτυακή παρουσίαση του Δήμου Πρέβεζας μέσα από το νέο διοικητικό και τουριστικό ιστοχώρο οι οποίοι είναι ήδη έτοιμοι και θα αρχίσουν να λειτουργούν εντός των επόμενων ημερών
Η εφαρμογή λειτουργεί αποκλειστικά μέσω κινητών τηλεφώνων android & iphone. Παρακάτω θα βρείτε το microsite που δημιουργήθηκε για την προβολή της διαδρομής και αναφέρει όλα τα παραπάνω καθώς και πληροφορίες για το πώς θα εγκαταστήσετε την συγκεκριμένη εφαρμογή:
download εφαρμογής για iphone: https://itunes.apple.com/nz/app/clio-muse/id809946996

download εφαρμογής για android: https://play.google.com/store/apps/details
Για να την δείτε στην εφαρμογή ο τίτλος της στα Ελληνικά είναι "Πρέβεζα, το νησί της Ηπείρου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: