Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα ταξικών σωματείων του νομού Πρέβεζαςστη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Αγροτικό Μπλόκο του Λούρου


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΛΟΥΡΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τα ταξικά σωματεία του νομού Πρέβεζας εκφράζουν την αγωνιστική αλληλεγγύη καθώς και την συμπαράταξή τους στις κινητοποιήσεις των αγροτών που συσπειρώνονται γύρω από την απόφαση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Πρέβεζας, της Επιτροπής Αγώνα Μπλόκου Λούρου και της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Καλούμε την εργατική τάξη της περιοχής μας να σταθεί μαζικά στο πλάι των αγωνιζόμενων αγροτών, για την απόκρουση των νέων αντιλαϊκών μέτρων, που επιβάλλονται από την κυβέρνηση, με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών.
Οι κοινοί αγώνες εργατών - αγροτών που δώσαμε τα προηγούμενα χρόνια, με τις απεργίες και τα συλλαλητήρια ενάντια στο αντιασφαλιστικό έκτρωμα, την στήριξη της μικρομεσαίας αγροτιάς, ενάντια στην ανεργία, τις συγκεντρώσεις στο μπλόκο του Λούρου και αλλού, το μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο με την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα, αποτελούν το εφαλτήριο για νέους κοινούς αγώνες, για την ενίσχυση της συμμαχίας εργατών - αγροτών - μικρών ΕΒΕ.
Μπορούμε με τη συμμαχία και τον αγώνα μας, να βάλουμε φρένο στην ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, μεγάλου κεφαλαίου, αλλά και να περάσουμε στην αντεπίθεση, να τους ανατρέψουμε, διεκδικώντας εμείς να κάνουμε κουμάντο σ' αυτόν τον τόπο και να οργανώσουμε την οικονομία με στόχο την ικανοποίηση όλων των αναγκών της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς και των μικρών ΕΒΕ.
Στην συγκέντρωση καλούν επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας και ο Σύλλογος Γυναικών Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΗ ΠΑΛΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΟΔΗΓΩΝ – ΟΤΑ Α’ΒΑΘΜΟΥ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: