Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσίαση γαστρονομικής ταυτότητας της Ηπείρου από τη Λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδος,(Περιφέρεια Ηπείρου) στηHORECA










Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού της HORECA - Greece για τις παρουσιάσεις μας στο #gastronomy_forum  γαστρονομικός προορισμός η Ήπειρος  μια εξαιρετική πρωτοβουλία των γραφείων μας στην Ήπειρο (Chefs club of Greece ) και την προώθησης των τοπικών προϊόντων και  της γαστρονομίας του τόπου μας .
 Γαστρονομική ταυτότητα της Ηπείρου μια εξαιρετική προσπάθεια που σταδιακά βρίσκει τον προορισμό της !!!
Ευχαριστώ θερμά όλους σας για την πολύ σημαντική παρουσία σας και έναν έναν ξεχωριστά για την οποιαδήποτε προσφορά σας!!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Ηπείρου για την πολύτιμη βοήθεια , τα ΙΕΚ Δέλτα , τους καθηγητές τους , τον υπεύθυνο στον Ν. Ιωαννίνων κο Αδαμάντιο Δότσιο ,τον κο Θανάση Βρεττό υπεύθυνος στο γραφείο μας στην Πρέβεζα , τα μέλη μας , και τους παραγωγούς με τα μοναδικά προϊόντα τους και  τα δημιούργησε ο καταξιωμένος Chef Κίμωνας Λίγδας με νεες τεχνικές  και εξαιρετική παρουσίαση και γεύση  !!!



Tolis Anastasios 
Honorary President
Director of Chef's club 
Epirus offices
Executive  chef
Mob.6932208082           

Δεν υπάρχουν σχόλια: