Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ο Νίκος Παπανδρέου στην Πρέβεζα.




Νίκος Παπανδρέου:"Φεύγοντας κάποιος από το ΠΑΣΟΚ και πηγαίνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Ψάχνουν άλλα δεκανίκια που δεν θα τα βρουν από μας"



Στην Πρέβεζα βρέθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου, στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στα Γιάννενα για την παρουσίαση του βιβλίου του ''Ανδρέας Παπανδρέου: ο Οικονομολόγος''.





Ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε σε καφετέρια στην παραλία της πόλης όπου συναντήθηκε με τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Κώστα Κωνή και Χρήστο Πεπόνη, με μέλη της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ αλλά και με φίλους του Κόμματος.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε:
«Εμείς βάζουμε πήχη διψήφιο και στις Εθνικές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές, προφανώς στις Ευρωεκλογές μάλλον θα είναι πιο ψηλά από τις Εθνικές, να είμαστε ρεαλιστές. Εγώ δίνω μια προσπάθεια πανελλαδική γιατί οι Ευρωοκλογές αφορούν όλη την Ελλάδα. Ήμουν στα Ιωάννινα, μαθαίνω τα προβλήματα, έχω πει ότι από κάθε Περιφέρεια, που είναι 13, να πάρω ένα μεγάλο πρόβλημα και να δω τι μπορώ να κάνω στην Ευρώπη. Θέμα υποδομών συνήθως, τα μικρά προβλήματα τα λύνουμε στην Ελλάδα αν θέλουμε. Πάω με μια προσπάθεια θετική να βοηθήσω και τους υποψήφιους να πάμε μαζί. Για μας είναι εύκολο μετά το συνέδριο να βγάλουμε το δεκάλογό μας που θα είναι αυτός που θα πορευτούμε, να πάμε πολύ καλά. Γιατί ο κόσμος πιστεύω ότι αρχίζει και βλέπει που ήταν και πού πρέπει να πάει, να έρθει στο παλιό καλό ΠΑΣΟΚ που είναι και σήμερα το Κίνημα Αλλαγής.
Φεύγοντας κάποιος από το ΠΑΣΟΚ και πηγαίνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ. Ίσως αυτό θέλουν να κάνουν αλλά τόσο καιρό είχαν συγκυβερνήσει με την ακροδεξιά πλευρά που λέγεται ΑΝΕΛ και τώρα ψάχνουνε άλλα δεκανίκια που δεν θα τα βρουν από μας. Είμαστε πιστοί και πιστεύουμε σε αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια, δεν αλλάζουμε».

www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: