Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Πρεβεζάνα η φετεινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision

"Άρωμα" Πρέβεζας θα έχει η φετινή Eurovision αφού την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Κατερίνα Ντούσκα με καταγωγή από τον Βουβοπόταμο Πρέβεζας.
Η Ομάδα Εργασίας της ΕΡΤ λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ιστορία της Eurovision και της συμμετοχής της ΕΡΤ σ’ αυτήν όπως και το διεθνή χαρακτήρα του μουσικού αυτού τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού διαγωνισμού υψηλών προδιαγραφών και ανταγωνισμού, γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της Κατερίνας Ντούσκα.
Ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου 2019 και η Ομάδα Εργασίας θεωρεί ότι η Κατερίνα Ντούσκα είναι ερμηνεύτρια με ιδιαίτερο ηχόχρωμα, το οποίο αναδεικνύεται από τις συνθέσεις και τους στίχους που η ίδια υπογράφει. Εκπροσωπεί, επίσης, ένα σύγχρονο μουσικό ρεύμα που δεν αναπαράγει βιομηχανικά στερεότυπα.
Αντίθετα, αφομοιώνει, με προσωπικό τρόπο, τις επιδράσεις των διαφορετικών κοινωνιών, στις οποίες μεγάλωσε και διακρίνεται.Να θυμίσουμε ότι τον Μάιο του 2018 η Κατερίνα Ντούσκα τραγούδησε στο Preveza Jazz Festival στην παραλία της Πρέβεζας και μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει "ενθουσιασμένη που επιστρέφει στην πατρίδα Πρέβεζα για την πρώτη της συναυλία εκεί".

ΠΗΓΗ: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: