Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Εξισωτική: Στους 61.000 περίπου οι απορριπτόμενοι – Προθεσμία έως τις 10/12 για ενστάσεις

Ολοκληρώθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η ανάρτηση των εγκεκριμένων και απορριπτόμενων αιτήσεων στο Μέτρο 13, και οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν πλέον να γνωρίζουν εάν η αίτησή τους εγκρίθηκε, και άρα περιλαμβάνονται στους δικαιούχους της πληρωμής που θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ypaithros.gr, οι απορριπτόμενοι παραγωγοί και των δύο υπομέτρων, 13.1 – Χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε ορεινές περιοχές και 13.2 – Χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε περιοχές με φυσικούς περιορισμούς, εκτός των ορεινών, ανέρχονται σε 61.000 περίπου.
Όσοι παραγωγοί δεν συμφωνούν με τα αποτελέσματα έχουν δικαίωμα εντός 10 εργάσιμων ημερών, από σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου να υποβάλουν ενδικοφανή προσφυγή επί των αποτελεσμάτων.
Η υποβολή ενδικοφανούς προσφυγής για το 2018 γίνεται ηλεκτρονικά έως τις 10 Δεκεμβρίου, μέσω της καρτέλας αγρότη, όπου ο δικαιούχος συnδέεται με προσωπικούς κωδικούς.
Σημειώνεται ότι όσοι έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης και έχουν απορριφθεί και στα δύο υπομέτρα, πρέπει να υποβάλουν ενδικοφανή προσφυγή για κάθε υπομέτρο χωριστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: