Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Βασίλης Ιωάννου. Πρόσω ολοταχώς για τον δήμο


Παγιώνει το ενδιαφέρον του για τον δήμο Πρέβεζας ο πρώην νομάρχης Βασίλης Ιωάννου. Ταυτόχρονα, με συνέντευξη του στο at preveza, πιέζει με τον τρόπο του για την εξασφάλιση μιας καλά προετοιμασμένης κι επιτυχούς δημαρχιακής θητείας.
Είναι ολοφάνερο πως δεν τον απασχολεί αν και πως θα εκλεγεί. Η πρότερες αναμετρήσεις και συνεργασίες τον φέρουν ένα βήμα μπροστά .
Το νέο διακύβευμα για εκείνον πια είναι, πώς θα διοικήσει, υπό τις διαφαινόμενες αλλαγές του εκλογικού συστήματος. Γι αυτό και διαλέγει τη στιγμή που όλοι οι αυτοδιοικητικοί πιέζουν την κυβέρνηση να ενισχύσει κι εκείνος την προσπάθεια, με το ειδικό βάρος που διαθέτει η παρέμβασή του.
Δεδομένης της πολιτικής εμπειρίας, σύμφωνα με την οποία οι κυβερνήσεις συνήθως τροποποιούν τα νομοσχέδιά τους μπροστά σε σφοδρές αντιδράσεις, το νομοσχέδιο για την απλή αναλογική θα περάσει με επιμέρους αλλαγές, ο Βασίλης Ιωάννου θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας κι όλα τα σημερινά θα αποδειχτούν προς κατανάλωση μέχρι την ημέρα των εκλογών.
Η δε αγαπητή του Φώφη, θα πρέπει να κατάλαβε πως δεν χρειάζεται καν να του ζητήσει συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών. Η απόφαση είναι ειλημμένη και βολική για περισσότερους του ιδίου ενδιαφερόμενου.
Ρούλα Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: