Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Η Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, παρουσιάζει το αφιέρωμα «Μετανάστευση, ξενιτιά, μνήμη, τραγούδι» τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018



Η Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και τον Επιστημονικό Σύλλογο «Ένωση Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστημίων», παρουσιάζει το αφιέρωμα «Μετανάστευση, ξενιτιά, μνήμη, τραγούδι», με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου “A Weft of Memory” (Το υφάδι της μνήμης), των Vasiliki και Thomas Scotes. 

Στην εκδήλωση προβάλλεται το ντοκυμαντέρ της Athena Scotes “Last Song to Xenitia” (Τελευταίο τραγούδι για την ξενιτιά) και ακολουθεί ανοιχτή συζήτηση.
Στην εκδήλωση θα ακουστούν και τραγούδια της Vasiliki Scotes μελοποιημένα από τον Λάκη Χαλκιά.
Είσοδος ελεύθερη
Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Δευτέρα 4 Ιουνίου, και ώρα 19:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικώς στη διεύθυνση πολιτιστικών της Ελληνοαμερικάνιης Ένωσης  (210 3680052), στο mail : culture@hau.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης : www.hau.gr/culture.

Δεν υπάρχουν σχόλια: