Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Διώχνει το ΤΥΠΕΤ από τις κατασκηνώσεις της Λούτσας ο Δήμος Πάργας


Σε εξωστική απόφαση κατά του ΤΥΠΕΤ από το χώρο των παιδικών κατασκηνώσεων Λούτσας, αναμένεται να προχωρήσει με απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Πάργας, στην προσεχή συνεδρίασή του τη Δευτέρα.
Το Ταμείο Υγείας του Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ), έχει εδώ και χρόνια με σύμβαση την ευθύνη ενός χώρου-φιλέτου του πρώην Δήμου Φαναρίου, νυν Πάργας. Από τη στιγμή που η σύμβαση με το Δήμο Πάργας έχει λήξει, σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr και ο Δήμος επιθυμεί να αξιοποιήσει με νέο διαγωνισμό το χώρο, γίνεται σαφές πως το «κεφάλαιο» ΤΥΠΕΤ θα κλείσει για την περιοχή της Λούτσας.
Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ένας ευρύτερος τουριστικός σχεδιασμός για την περιοχή της Λούτσας, κάτι που αποτυπώνεται στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πάργας για τη δημιουργία τουριστικού-αλιευτικού καταφυγίου (δείτε ΕΔΩ) και για συγκοινωνιακές παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο.
Η περιοχή στις κατασκηνώσεις είναι χαρακτηρισμένη ως δασική, με ό,τι αυτό σημαίνει για τις επενδυτικές δυνατότητες της συγκεκριμένης έκτασης.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!! ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΟΥΜΕ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ