Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

35 Χρόνια τα Σελλαδίτικα Νέα



Τα Σελλαδίτικα Νέα σβήνουν τα κεράκια των 35 τους χρόνων και αναλογίζονται την ιστορία τους. Το πρώτο φύλλο δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 1982, όταν πρόεδρος της Αδελφότητας ήταν ο Γιάννης Χαβέλας και, έκτοτε, εκδίδονται σχεδόν αδιάλειπτα, παλαιότερα κάθε δύο μήνες και πλέον κάθε τρεις.
Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας αναδείχθηκαν τα προβλήματα του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, οι παραδόσεις του, τα ήθη και τα έθιμά του, αλλά και οι ιστορίες, οι αξίες, οι επιτυχίες των ανθρώπων του.
Σε αυτή της την πορεία, η εφημερίδα ήταν ασυμβίβαστη στα κακώς κείμενα, δεν υπηρέτησε ποτέ κανένα συμφέρον, δεν χρωστούσε σε κανέναν, δεν ζήτησε ποτέ εξυπηρετήσεις και, έτσι, κατάφερε να επιτελέσει το καθήκον της όπως έπρεπε.
Δεν θα βρισκόμασταν, όμως, εδώ χωρίς την υποστήριξη των μελών της Αδελφότητας, όλων των χωριανών μας, που, από όλες τις μεριές της Ελλάδας και από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, αγκάλιασαν την εφημερίδα και την έβαλαν στα σπίτια τους, καθώς μέσα από τις στήλες της έβλεπαν τα δικά τους θέλω για το χωριό μας.
Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει αυτά τα χρόνια. Δεν τη θεωρούμε δεδομένη και για αυτό προσπαθούμε να την τιμούμε με κάθε δυνατό τρόπο.


ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: