Οι θησαυροί της Ελληνικής
γης: Χαβιάρι από την Άρτα
γαστρονομική παρουσίαση
ex. Chef και Honorary
President
Director of Chef's
club
Epirus
offices Τόλης Τάσος
Tolis
Anastasios
Honorary
President
Director of Chef's
club
Epirus
offices
Executive
chef
Mob.6932208082
Ομιλήτρια Έφη
Σωτηροπούλου export
manager
Thesauri
Caviar το πρώτο χαβιάρι
Ελληνικής Παραγωγής
Το
περίπτερο μας, με την ένδειξη Gastronomy Forum ,
βρίσκεται στο κάτω μέρος του HALL 4
Σας
καλούμε όλους στην εξωστρέφεια του τόπου μας με μοναδικά προϊόντα!!!
Διάρκεια έκθεσης: 7-10 Φεβρουαρίου 2020
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου