Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Την μνήμη των νεκρών και αγωνιστών για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων τίμησαν οι Ηπειρώτες Πειστερίου με τις σημερινές εκδηλώσεις τους.




Η Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου γιόρτασε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 , όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, την επέτειο της Απελευθέρωσης της Ηπείρου και των Ιωαννίνων, με δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Περιστερίου.

Στη συνέχεια, με επικεφαλής  τον  Δήμαρχο της πόλης  Ανδρέα Παχατουρίδη, τον βουλευτή της Ν.Δ. Ιωάννη Λομβέρδο  και τον Α' Αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλη Παπαϊωάννου, οι συμπατριώτες μας  και οι φίλοι της Ηπείρου και της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου, παρέστησαν στο Ηρώο της πόλης, όπου εψάλλει δέηση υπέρ των ηρωικώς πεσόντων στις μάχες για την απελευθέρωση της πατρώας γης.

Παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση, ο βουλευτής  της Ν.Δ. Ιωάννης Λομβέρδος , ο πρώην Υφυπουργός Γεωργίας Μιχάλης Καρχιμάκης,  ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συνοδευόμενος από πολλούς Δημ. Συμβούλους, ο Α' Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλης Παπαϊωάννου, τα μέλη του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Κώστας Παπαπάνος ,Δημήτρης Δάλλας, Προκόπης Γκογιάννος και Χριστόφορος Ευθυμίου, και ο πρόεδρος της Αδελφότητας Πόβλας Θεσπρωτίας Παναγιώτης Ανυφαντής .
Στεφάνι κατέθεσαν : Ο  Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ,ο Α' Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλης Παπαϊωάννου, οι πρόεδροι των Ηπειρωτών Περιστερίου Ζήκος Κόντης, Ιλίου Χρήστος Κόντης, Πετρούπολης Κώστας Παπαπάνος , Χαϊδαρίου Τζένη Μπέτση   αντιπροσωπείες του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου, Κρητών και Ποντίων Περιστερίου και Ηπειρωτών Αγ. Αναργύρων
Ακολούθησε  γιορτή και δεξίωση σε αίθουσα στου Δημαρχείου με τραγούδια από την χορωδία της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου, χαιρετισμούς και πανηγυρικό της ημέρας 
Τιμή και δόξα σε αυτούς  που πολέμησαν για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων και ένα μεγάλο μπράβο στον πρόεδρο Ζήκο Κόντη και στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και σε όλους εκείνους που με την παρουσία τους τίμησαν αυτήν την όμορφη εκδήλωση. 

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα







































































































































































































































































Βίντεο - Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: