Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Η Ήπειρος γοητεύει την Ινδία!!! Στην μεγάλη οθόνη η ταινία του Bollywood με Ζαγόρι, Σύβοτα και Πάργα! (trailer)

Και να που η Ήπειρος ταξιδεύει στις μεγάλες οθόνες της Ινδίας. Το Bollywood πριν από δύο χρόνια ανακάλυψε τα χιονισμένα τοπία του Ζαγορίου, τις μοναδικές κολυμπήθρες στο Πάπιγκο, την πολύχρωμη Πάργα και τα μαγευτικά τοπία στα Σύβοτα. Όλα αυτά όπως κι άλλα τοπία της Ελλάδας αποτέλεσαν το φυσικό σκηνικό για τα γυρίσματα ενός θρίλερ με τον τίτλο Mushkil. Και κάπως έτσι η Ήπειρος βρέθηκε να ταξιδεύει σε τόπους μακρινούς… Τα τοπία αυτά άλλωστε είναι που αποσπούν τις καλύτερες κριτικές εδώ και λίγο καιρό που προβάλλεται η ταινία, δείχνοντας ότι η καλύτερη προβολή και διαφήμιση για έναν τόπο είναι ο κινηματογράφος!
Όλα αυτά συμβαίνει εν αναμονή της άλλης μεγάλης και πολλά υποσχόμενης χολιγουντιανής παραγωγής που είχε φέρει στο Τσεπέλοβο τους διάσημους Ουάσιγκτον. Η ταινία του Χόλυγουντ που το μεγαλύτερο μέρος της έχει γυριστεί και πάλι στο Ζαγόρι αναμένεται στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες.
Το Bollywood ωστόσο είχε έρθει στην Ήπειρο έναν χρόνο νωρίτερα. Έκανε τα γυρίσματα το 2018.
Ο φημισμένος Ινδός παραγωγός Ραβίντερ Ντάρια επέλεξε να κάνει στην Ήπειρο μεγάλο μέρος των γυρισμάτων ενός θρίλερ με τον τίτλο Mushkil.
Πρόκειται για μια ταινία τρόμου, όπου "παντρεύει" την Ανατολή και την Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του Ηπειρωτικού τοπίου.
Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.
Για τα γυρίσματα της ταινίας είχαν βρεθεί στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία, παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, και άλλοι.
Ανάμεσά τους είναι οι διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.
Η συνέχεια επί της οθόνης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: