Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Διέρρευσε το πόρισμα.. Ο Κ. Κατσίφας αυτοκτόνησε!!!

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε.. Οι σφαίρες που του αφαίρεσαν τη ζωή δεν προήλθαν από τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανικής Αστυνομίας που τον κυνηγούσαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου του 2018!
Αυτό είναι το πόρισμα της εισαγγελικής αρχής, το οποίο διέρρευσε σε αλβανική εφημερίδα η οποία διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που αναπαράγεται από το σύνολο πλέον των Αλβανικών μέσων ενημέρωσης, η Εισαγγελία Ποινικών Υποθέσεων, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε με το όπλο του όταν βρέθηκε περικυκλωμένος από τις ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Η ιατροδικαστική έκθεση συγκλίνει με τα ευρήματα στον τόπο του συμβάντος και με αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης.
Κατά τους εμπειρογνώμονες ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πυροβόλησε δύο φορές τον εαυτό του!
Η πρώτη ήταν στη γνάθο και προκλήθηκε διαμπερές τραύμα και η δεύτερη στο στήθος, στο σημείο της καρδιάς.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Εισαγγελία θα οδηγήσει την υπόθεση στο αρχείο καθώς, αφού πρόκειται για αυτοκτονία, δεν υφίσταται λόγος περαιτέρω ανακρίσεων και διερεύνησης.
Το πόρισμα αυτό, αν επιβεβαιωθεί και επίσημα, δημιουργεί πολλά και ποικίλα ερωτήματα. Το βασικότερο αφορά στην αργοπορία καθώς έχουν παρέλθει 15 μήνες από την τραγικό συμβάν στους Βουλιαράτες.
Το δεύτερο είναι πως για πρώτη φορά γίνεται λόγος για διαμπερές τραύμα στη γνάθο ενώ μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι δέχθηκε μία σφαίρα στο στήθος.
Φαίνεται ότι πρόκειται για μία ακόμη περίεργη πτυχή που αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: