Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ο Δήμος Ζηρού τίμησε σήμερα τη μνήμη των Μπιζανομάχων. ΦΩΤΟ


Στο μνημείο Μπιζανομάχων στην Παλαιά Φιλιππιάδα, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση εορτασμού της επετείου των Μπιζανομάχων.
Στον χώρο του Μνημείου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε κατάθεση στεφάνων από Σχολεία της πόλης της Φιλιππιάδας, τις τοπικές αρχές και άλλους φορείς. Την εκδήλωση, η οποία έκλεισε με τους μαθητές να ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο, τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Ν.Δ. του Νομού Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης.


Στεφάνι κατέθεσαν: Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος της Π.Ε. Πρέβεζας, θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Χρήστος Γούσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδης Χρήστος, ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Ζηρού κ. Χρήστος Δήμος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιππιάδας κ. Κωστάκος Δημήτριος, ο υποσμηναγός από το Αεροπορικό απόσπασμα Ακτίου κ. Λάκκας Βασίλειος, ο υπαστυνόμος κ. Γουρουνάς Ιωάννης από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού, ο υποπυραγός κ. Βασιλόπουλος Βασίλειος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φιλιππιάδας, ο αντιπρόεδρος και αντισυνταγματάρχης της Ένωσης απόστρατων αξιωματικών Στρατού Ν. Πρέβεζας, κ. Κων/νος Μπουρνάκας, ο κ. Τσούτσης Κων/νος για την Εθνική Αντίσταση, μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Φιλιππιάδας, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας, του 2ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας, του Γενικού Λυκείου Φιλιππιάδας και του Επαγγελματικού Λυκείου Φιλιππιάδας.
Τελετάρχης ήταν ο κ. Γιάννος Γεώργιος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας.










Δεν υπάρχουν σχόλια: