Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Και όμως αυτό είναι το πιο τρελό τρακτέρ του κόσμου κάνει σούζες και ατέλειωτα ντρίφτ



Ένας τρελός οδηγός με ένα αρχαίο τρακτέρ εφοδιασμένο όμως με μηχανή 425 ίππων κάνει πράγματα και θαύματα προσπαθώντας να μεταφέρει ένα καφάσι μήλα με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο που έχετε δει ποτέ 
Αν η εικόνα που έχετε για το τρακτέρ είναι αυτή ενός μηχανήματος πιο αργού και από το… replay, το βίντεο που παραθέτουμε θα σας αλλάξει μια για πάντα την άποψή σας. Αν και πρόκειται για ένα αρχαίο Ferguson, η ενσωμάτωση ενός κινητήρα των 425 ίππων το έχει μετατρέψει σε έναν αληθινό πύραυλο, ικανό να κάνει ότι παλαβό μπορεί να φανταστεί κανείς. Στο εξαιρετικά γυρισμένο φιλμάκι, βλέπουμε το σούπερ τρακτέρ και τον ακόμα πιο σούπερ οδηγό του να κάνους τα απίστευτα. Από σούζες και απίστευτα γκάζια, μέχρι ντρίφτ και στροφές που θα ζήλευαν και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Το θέαμα βέβαια είναι ελαφρώς αστείο, καθώς εκ κατασκευής το τρακτέρ δεν είναι φτιαγμένο για τέτοιου είδους… παρενοχλήσεις των Νόμων της Φυσικής και της Τάξης.
 Όμως παρ’ όλα αυτά, ο μαέστρος χειριστής του τα καταφέρνει περίφημα, και με λίγη βοήθεια από το μοντάζ και τις τεχνικές του βίντεο, καταφέρνει να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Η οποία εκτός από το να πάει ένα καφάσι με μήλα στο τοπικό κατάστημα είναι και να έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ημέρες πάνω από 3 εκατομμύρια views στο YouTube.
 Τώρα αν σας μπαίνουν ιδέες για το επόμενο κυνηγητό στα μπλόκα της Λάρισας, καλύτερα να αλλάξετε γνώμη…



 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: