Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, ώρα: 21:15' στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας. Η θεατρική παράσταση του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί», με τον Δημήτρη Πιατά.

Αποτέλεσμα εικόνας για " Γουρούνι στο σακί" πρέβεζα δημοτικό κηποθέατρο

Αποτέλεσμα εικόνας για " Γουρούνι στο σακί" πρέβεζα δημοτικό κηποθέατρο
Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, ώρα: 21:15΄, Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ
Ζωρζ Φεϋντώ
«ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ»
Προπώληση από 12€ στο viva.gr.

Μια Ιδιαίτερη γεμάτη ανατροπές & Ξεκαρδιστική Κωμωδία!
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ Κρήτης παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση του Ζωρζ Φεϋντώ «ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ», η οποία θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα την καλοκαιρινή περίοδο 2017.
Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, οι οποίοι χωρίς να το καταλάβουν παγιδεύονται σε παράλογες καταστάσεις. Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που συνέθεσε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει παρασύρεται από μια σειρά αναπάντεχων συμπτώσεων. Σιγά-σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πρόκειται για μια κωμωδία που συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο τη λογική και το παράλογο, οδηγώντας καθημερινούς ανθρώπους στα άκρα.

gourouni


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Έρση Βασιλικιώτη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Καραχισαρίδης
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Αντώνης Χαλκιάς
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Βάλια Μαργαρίτη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Έλια Βεργανελάκη

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Δημήτρης Πιατάς, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Γεωργιάδου, Δήμητρα Σιγάλα, Γιάννης Δρακόπουλος, Βασίλης ΠουλάκοςΔεν υπάρχουν σχόλια: