Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Mε επιτυχία ο 4ος Νεμέτσικα trail run 2017, στη Κάτω Μερόπη Πωγωνίου


Αποτέλεσμα εικόνας για 4ος ΝΕΜΕΡΤΣΙΚΑ TRAIL RUN 2017


Η αυλαία του 4ου Νεμέρτσικα Trail Run, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κάτω Μερόπη Πωγωνίου στις 20 Αυγούστου 2017 και διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Πωγωνίου και του πολιτιστικού συλλόγου Κάτω Μερόπης, έκλεισε. Παράλληλα ένας «αγώνας δρόμου» για την προετοιμασία των εφετινών αγώνων, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, γεμίζοντας συναισθήματα χαράς και συγκίνησης όλους τους συμμετάσχοντες, δρομείς, εθελοντές και διοργανωτές.


Οικοδεσπότες της όλης εκδήλωσης ήταν η Χαρίση Φανή (Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου) και οι Μαραθωνοδρόμοι της πόλης μας Τσίμαρης Βαγγέλης και Κουκέσης Οδυσσέας οι οποίοι αποτέλεσαν βασικά στελέχη και μέλη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα αλλά και ένθερμoι υποστηρικτές τις σκέψης για την πραγματοποίηση του 4ου Νεμέρτσικα Trail Run 2017. 

Οι παραπάνω οργανωτική επιτροπή προσπάθησε και κατάφερε φέτος να κάνει δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος (6χλμ και 20 χλμ) στις ίδιες με τα προηγούμενα χρόνια διαδρομές αλλά με πολλές βελτιώσεις στους τομείς: ασφάλεια, τροφοδοσία, ηθική και υλική επιβράβευση προσπάθειας αθλητών αλλά και στο κομμάτι της γιορτινής ατμόσφαιρας που επικράτησε πριν και μετά τον αγώνα, με μουσική, πλούσιο γεύμα, δώρα και γενικότερα με δροσερή καλοκαιρινή φιλοξενία σε όλους όσους βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού.

Σχετική εικόνα


Το πλήθος των συμμετασχόντων δρομέων, η άψογη διεξαγωγή του αγώνα, οι άριστες εντυπώσεις των αθλητών και των συνοδών και η μεγάλη συμμετοχή εθελοντών αποδεικνύουν ότι το Νεμέρτσικα Trail Run συνεχίζει και γράφει την δική του ιστορία στον χάρτη των ορεινών αγώνων δρόμου!

Νικητές του αγώνα 20 χλμ για τους Άνδρες ήταν ο Νικόλαος Τσιδώνης (Ιωάννινα) ενώ στις γυναίκες η Δήμητρα Ανδρούτσου (Ιωάννινα), στον αγώνα τον 6χλμ νικητές στους Άνδρες ο Ιωάννης Ιωάννου (Ηγουμενίτσα) και στις γυναίκες η Δήμητρα Τζαλοκώστα (Άρτα). Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ήδη ανακοινωθεί στο running news.

Πολλά ευχαριστήρια στους εθελοντές, στους δρομείς, στον Ερυθρό Σταυρό, στην Αστυνομία, στους γιατρούς και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δελβινακίου, στην Κιβωτό του κόσμου, στους χορηγούς, στους κατοίκους του χωριού και στους Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλπακίου.

Ιδιαίτερα πρέπει να τονισθεί η ανταπόκριση των δρομέων στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής για την τοποθέτηση πένθιμης κορδέλας στα αθλητικά πλουζάκια και την ενός λεπτού σιγή, πριν την εκκίνηση, στην μνήμη του Ηπειρώτη συναθλητή μας που χάθηκε σε αγώνα τρεξίματος την 12 Αυγούστου 17 (9ος Αθαμάνιος Δρόμος).



Κλείνοντας και με οδηγό το χαμόγελο και την ικανοποίηση των δρομέων και των συνοδών τους αλλά και τις ευχές όλων για υγεία και άθληση, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 5ο Νεμέρτσικα TRAIL RUN 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: