Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ioannina Lake Run 2017. 11ος γύρος λίμνης Ιωαννίνων, Σάββατο και Κυριακή 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017




Δείτε το trailer toy 11ου γύρου Ιωαννίνων



"Άνοιξαν" οι εγγραφές για τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Συνεπής στο ραντεβού του με το δρομικό κίνημα είναι και φέτος ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνεται το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες δρομείς να δίνουν ραντεβού, για 11η χρονιά, στη διαδρομή περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας.
Πέρα φυσικά από τον Γύρο Λίμνης, τον αγώνα σε μια επίπεδη, πανέμορφη διαδρομή 30 χλμ., που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και ο αγώνας των 10 χλμ., ενώ μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. με φόντο τη λίμνη και το Κάστρο, τον πρωτότυπο παραλίμνιο δρόμος «Μαμά – Καρότσι» και αγώνα δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ.

«Ορεκτικό» για το διήμερο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων θα αποτελέσει ο αγώνας δρόμου για παιδιά και γονείς «Στους δρόμους του νησιού». Ένας αγώνας συμμετοχής και διασκέδασης, που θα οργανωθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στα σοκάκια και στην παραλίμνια διαδρομή του Νησιού, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.
Όλα αυτά σε μία εβδομάδα γεμάτη όχι μόνο με αθλητικές, αλλά και πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, που θα αναπτυχθούν σε όλη την πόλη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών και με την υποστήριξη τοπικών φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.
Τη δυνατότητα να εγγραφούν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν πλέον όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης. 


Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

Με οnline εγγραφή
Συμπληρώνοντας online τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register ολοκληρώνεται αυτομάτως η εγγραφή στον αγώνα.
Η δήλωση για ομαδική αίτηση συμμετοχής γίνεται στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register_multiple
Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με e-mail
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στον αγώνα, αποστέλλοντας την έντυπη δήλωση με email στο: office@ioanninalakerun.gr. Την έντυπη δήλωση μπορείτε να τη βρείτε στο www.ioanninalakerun.gr/pages/participation
Αυτοπροσώπως σε σημεία που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Αντίτιμο Συμμετοχής
Ατομικά
•    Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 20 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 15 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 8 ευρώ.
•    Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ: Δωρεάν.
•    Παραλίμνιος Δρόμος "Μαμά-καρότσι": Δωρεάν.
Ομαδικά Άνω των 10 ατόμων
•    Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 17 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 12 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 6 ευρώ.
Ομαδικά ΕΟΛΣΜΑ-Υ Άνω των 10 ατόμων
•    Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 12 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.

Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν σε Δημόσια Οδό και περιλαμβάνουν:
Σάββατο 16/09/2017                                           Κυριακή 17/09/2017
Πλατεία Μαβίλη Πλατεία Μαβίλη
•Παραλίμνιος Δρόμος «μαμά- καρότσι» • Αγώνας Δρόμου 30 χλμ.
•Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.
• Παραλίμνιος Δρόμος 1.000 μ. για ΑμεΑ Δυναμικό βάδην 30 χλμ.

Η  διοργάνωση έχει σαν κύριο στόχο την προβολή της Λίμνης Παμβώτιδας, την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού και του εθελοντισμού.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


1.Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017
1.1. Αγώνας δρόμου 30 χλμ.
Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα εκκίνησης: 9:00 πμ
Χρονικό όριο: 4:30 ώρες
(Όποιος αθλητής μετά το πέρας της 13:00 δεν έχει περάσει από την διασταύρωση Ακτής Μιαούλη και Βογιάννου, θα συνεχίζει την διαδρομή του από τον παραλίμνιο πεζόδρομο, σύμφωνα με την οδηγία του κριτή του αγώνα και θα τερματίζει με δική του ευθύνη).
Περιγραφή Διαδρομής: Πλατεία Μαβίλη → Λεωφ. Καραμανλή → Κουντουριώτη → Παπανδρέου →8ης Μεραρχίας → Πέραμα → Είσοδος προς Αμφιθέας → Είσοδος Λογγάδες → Διασταύρωση Βασιλικής → Διασταύρωση Δροσοχωρίου → Διασταύρωση Καστρίτσας → Διασταύρωση προς ξύλινα γεφυράκια → Παραλίμνιος πεζόδρομος → μικρή παράκαμψη σε οδό Βογιάννου → Ακτή Μιαούλη → Γαριβάλδη → Διονυσίου Φιλοσόφου → τερματισμός Πλατεία Μαβίλη.
 Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τους IAAF/AIMS
Δικαίωμα Συμμετοχής: Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες γεννημένοι το 1998 και πριν. Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με την δική τους ευθύνη.
Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική
Σταθμοί Τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν 11 σταθμοί τροφοδοσίας.
Προσοχή: Παρακαλούνται οι δρομείς να αφήνουν τα μπουκάλια και τα ποτήρια στην δεξιά πλευρά του δρόμου, για να είναι εύκολη η συλλογή τους, ώστε να οδηγηθούν για ανακύκλωση.
Κατηγορίες: Στον Αγώνα θα ισχύουν οι κατηγορίες αθλητών με βάση τις πενταετίες. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού αθλητών-τριών σε κάποια από τις κατηγορίες θα ισχύουν οι δεκαετίες. Οι νικητές-τριες της γενικής βαθμολογίας δε θα βραβευθούν και στην κατηγορία τους. 
Έπαθλα - Απονομές: Σε όλους όσοι τερματίσουν, θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα του αγώνα. 
Στην γενική βαθμολογία αντρών-γυναικών θα απονεμηθεί κύπελλο στον 1ο νικητή. Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους αθλητές-τριες.
Στις κατηγορίες (πενταετίες) θα βραβευθούν οι τρείς πρώτοι αθλητές–τριες με μετάλλιο και δίπλωμα.
Τιμητικές βραβεύσεις στον γηραιότερο αθλητή που θα τερματίσει στα 30 χλμ. και στην ομάδα με τη μεγαλύτερη αριθμητικά συμμετοχή δρομέων που θα τερματίσουν στους αγώνες 30 χλμ. και 10 χλμ. συνολικά.
Η  απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του τερματισμού με το πέρας του αγώνα (περίπου 12:30 μ.μ.).
Αναλυτικές πληροφορίες του χάρτη με τη διαδρομή και την τροφοδοσία μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.ioanninalakerun.gr


1.2. Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ.
Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα εκκίνησης: 7:00 πμ στις 17/09/2017
Για τους βαδιστές ισχύουν οι ίδιοι κανονισμοί και παροχές με τους δρομείς των 30 χλμ. Η διαδρομή είναι η ίδια με τον αγώνα δρόμου εκτός από μία μικρή αλλαγή στην αρχή της διαδρομής, για λόγους ασφάλειας των βαδιστών.
Χρονικό όριο: 6:30 ώρες
Έπαθλα : Σε όλους όσοι τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα του αγώνα.


1.3. Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.
Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα εκκίνησης: 9:15 π.μ.
Περιγραφή Διαδρομής: Πλατεία Μαβίλη → Διονυσίου Φιλοσόφου → Γαριβάλδη → Ακτή Μιαούλη → στροφή προς Βογιάννου → Γ. Γεννηματά → αναστροφή τέλος Γ. Γεννηματά → στροφή στον 1ο κόμβο Βογιάννου → Ακτή Μιαούλη προς (Παραλίμνιο πάρκο) → αναστροφή πριν το ξύλινο γεφυράκι και πίσω προς Ακτή Μιαούλη → Γαριβάλδη → Διονυσίου Φιλοσόφου και τερματισμός στην Πλατεία Μαβίλη.
Δικαίωμα Συμμετοχής: Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες που είναι γεννημένοι το 2000 και πριν (οι ανήλικοι του 2000 και του 1999 μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου) . Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με την δική τους ευθύνη.
Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική
Χρονικό όριο: 90 λεπτά.
Σταθμοί Τροφοδοσίας Νερού: Στα 5 χλμ. - στα 7,5 χλμ. και στον τερματισμό
Προσοχή: Παρακαλούνται οι δρομείς να αφήνουν τα μπουκάλια και τα ποτήρια στην δεξιά πλευρά του δρόμου, για να είναι εύκολη η συλλογή τους, ώστε να οδηγηθούν για ανακύκλωση.
Κατηγορίες: Ανδρών-Γυναικών.
Έπαθλα - Απονομές: Σε όλους όσοι τερματίσουν, θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα του αγώνα. Στην γενική βαθμολογία αντρών-γυναικών θα απονεμηθεί κύπελλο στον 1ο νικητή-τρια. Μετάλλιο καιδίπλωμα στους τρεις πρώτους αθλητές-τριες. Τιμητικές βραβεύσεις στον νεώτερο αθλητή που θα τερματίσει στα 10 χλμ. και στην ομάδα με τη μεγαλύτερη αριθμητικά συμμετοχή δρομέων που θα τερματίσουν στους αγώνες 30 χλμ. και 10 χλμ. συνολικά. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του τερματισμού με το πέρας του αγώνα (περίπου 12:30μ.μ.).
Αναλυτικές πληροφορίες του χάρτη με τη διαδρομή και την τροφοδοσία μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.ioanninalakerun.gr


2. Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017
1.4. Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.
Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα εκκίνησης: 18:30'
Περιγραφή Διαδρομής: Πλατεία Μαβίλη → Κ. Καραμανλή → Γ. Ελιγιά → Γαριβάλδη → Ακτή Μιαούλη → αναστροφή στο Ξενοδοχείο Ακτή και πίσω προς Ακτή Μιαούλη → Γαριβάλδη → Διονυσίου Φιλοσόφου και τερματισμός στην Πλατειά Μαβίλη.
Δικαίωμα Συμμετοχής: Έχουν όλοι οι αθλητές–τριες που είναι γεννημένοι το 2005 και πριν (οι ανήλικοι μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου). Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική
Χρονικό όριο: 60 λεπτά 
Κατηγορίες: Ανδρών-Γυναικών, Μαθητών-τριων Λυκείου (2005-2003), Μαθητών-τριων Γυμνασίου (2002-2000)
Έπαθλα - Απονομές: Σε όλους όσοι τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα του αγώνα. Στην γενική βαθμολογία αντρών-γυναικών θα απονεμηθεί κύπελλο στον 1ο νικητή-τρια. Μετάλλιο και δίπλωμα στους τρεις πρώτους αθλητές-τριες των τριών κατηγοριών. Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του τερματισμού με το πέρας του αγώνα (περίπου 20:00 μ.μ.).
Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης www.ioanninalakerun.gr
 

1.5. Παραλίμνιος δρόμος «Μαμά – Καρότσι» 1000 μ.
Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα Αγώνα: 18:00' 
Δικαίωμα Συμμετοχής: Όλες οι μαμάδες με το καρότσι και τα παιδιά τους (Δωρεάν)




1.6. Παραλίμνιος Δρόμος 1.000 μ. για ΑμεΑ
Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος Ιωάννινα.
Ώρα Αγώνα: 17:30' 
Δικαίωμα Συμμετοχής: Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε φορείς Α.Μ.Ε.Α. Οι ανήλικοι αθλητές πρέπει απαραίτητα να καταθέσουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση του γονέα για την συμμετοχή τους στον παραλίμνιο δρόμο αγώνα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Έπαθλα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι (t-shirt) του αγώνα.


Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία  για το γύρο της  λίμνης 30χλμ. Ενημερωθείτε για τη διαδρομή
Αγώνας δρόμου 30 χλμ. σε άσφαλτο. Μία επίπεδη διαδρομή δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα και μέσα στη φύση. Μία διαδρομή εξαιρετικής σπανιότητας, κατάλληλη για αρχάριους και ιδανική για έμπειρους δρομείς.

Αφετηρία - Τερματισμός: Πλατεία Μαβίλη, Μώλος, Ιωάννινα
Ώρα εκκίνησης: 9:00 π.μ., Κυριακή 17/09/2017
Παραλαβή Chip – Αριθμών - Αναμνηστικών:
Από την Παρασκευή το απόγευμα 15 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Μαβίλη, θα εγκατασταθεί η γραμματεία του Γύρου Λίμνης, προκειμένου να παραλαμβάνουν οι δρομείς το πακέτο συμμετοχής τους στον αγώνα που έχουν επιλέξει. Το πρόγραμμα λειτουργίας της γραμματείας έχει ως εξής:

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου:

17:00-21:00: 30 χλμ -10 χλμ – 5 χλμ


Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου:

10.00 - 14.00: 30 χλμ -10 χλμ – 5 χλμ
16.00 - 21.00: 30 χλμ -10 χλμ

Αντίτιμο Συμμετοχής:
  • Ατομική Δήλωση: 20 ευρώ.
  • Ομαδική Δήλωση (άνω των 10 ατόμων): 17 ευρώ.
  • Ομαδική Δήλωση ΕΟΛΣΜΑ-Υ (άνω των 10 ατόμων): 12 ευρώ.
Tο Πακέτο Συμμετοχής περιλαμβάνει:
  • Τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα.
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip.
  • Αριθμό Συμμετοχής δρομέα
  • Συλλεκτικό αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού
  • Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής
  • Ενεργειακή τροφοδοσία διαδρομής
  • Ιατρικές υπηρεσίες
  • Pasta Party
  • Φωτογραφίες

Περιγραφή Διαδρομής

Διαδρομή αγώνα

Κάντε κλικ στην εικόνα για zoom
Πλατεία Μαβίλη → Λεωφ. Καραμανλή → Κουντουριώτη → Παπανδρέου →8ης Μεραρχίας → Πέραμα → Είσοδος προς Αμφιθέας → Είσοδος Λογγάδες → Διασταύρωση Βασιλικής → Διασταύρωση Δροσοχωρίου → Διασταύρωση Καστρίτσας → Διασταύρωση προς ξύλινα γεφυράκια → Παραλίμνιος πεζόδρομος → μικρή παράκαμψη σε οδό Βογιάννου → Ακτή Μιαούλη → Γαριβάλδη → Διονυσίου Φιλοσόφου → τερματισμός Πλατεία Μαβίλη.
Παρατήρηση: Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τους IAAF/AIMS.
Χιλιομετρικές Ενδείξεις: Σε όλο το μήκος του αγώνα ενδείξεις ανά 1 χλμ.
Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική.
Χρονικό Όριο: 4:30 ώρες
Όποιος αθλητής μετά το πέρας της 13:00 δεν έχει περάσει από την διασταύρωση Ακτής Μιαούλη και Βογιάνου, θα συνεχίζει την διαδρομή του από τον παραλίμνιο πεζόδρομο, σύμφωνα με την οδηγία του κριτή του αγώνα και θα τερματίζει με δική του ευθύνη.

Χρηματικά έπαθλα στους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Χρηματικά έπαθλα στους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων



Σημαντικά χρηματικά έπαθλα περιμένουν τους τρεις πρώτους νικητές και τις τρεις πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ. Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να επιβραβεύσει με 600 ευρώ τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, με 300 ευρώ τους δεύτερους και με 150 ευρώ τους τρίτους.
Η απονομή και χρηματικών επάθλων έχει ως στόχο την προσέλκυση των καλύτερων αθλητών της χώρας στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά αποτελεί και ένα δείγμα εκτίμησης στην προσπάθεια των αθλητών μεγάλων αποστάσεων, που προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων.

Και τη φετινή χρονιά, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δείχνει να είναι η πρώτη επιλογή για δρομείς από όλη την Ελλάδα. Από τη Ρόδο μέχρι την Κομοτηνή, μέλη Συλλόγων Δρομέων και ανεξάρτητοι αθλητές έχουν ήδη σπεύσει να «κλείσουν» μία θέση στη γραμμή της εκκίνησης την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ο ρυθμός εγγραφών δείχνει πως φέτος θα σημειωθεί ένα ακόμη ρεκόρ εγγραφών, ενώ αυξητική τάση διαφαίνεται και για τους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., που μαζί με τους «Δρόμους του Νησιού», τον πρωτότυπο παραλίμνιο δρόμος «Μαμά – Καρότσι» και τον αγώνα δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ, συμπληρώνουν το πρόγραμμα.



Εκδρομές και συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Εκδρομές και συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας
Δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα τρέξουν και φέτος στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Αθλητές από τη Σύρο, την Κω, τη Ρόδο και την Πάρο έως την Κομοτηνή, την Καλαμάτα, την Καβάλα και την Ξάνθη, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, δίνοντας ραντεβού στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας.



Πολλές είναι και φέτος οι εκδρομές που διοργανώνονται, από τους μεγαλύτερους Συλλόγους Δρομέων της χώρας και τα πιο δραστήρια Runners Clubs, που ετοιμάζουν «απόβαση» στην Παμβώτιδα, διεκδικώντας και το έπαθλο της πολυπληθέστερης συμμετοχής.
Τη μερίδα του λέοντος δείχνουν πως θα έχουν για μια ακόμη χρονιά οι σύλλογοι της Αττικής, με το ταξίδι να γίνεται πλέον πιο σύντομο και άνετο, μετά την ολοκλήρωση και παράδοση στην κυκλοφορία της Ολυμπίας και της Ιόνιας Οδού, ενώ εκδρομές προγραμματίζονται και από άλλες μεγάλες πόλεις.
Διήμερες εκδρομές στα Γιάννενα έχουν ήδη ανακοινώσει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, ο Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς,  ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά, ο Σύλλογος Αθλουμένων Φίλων Άλσους Νέας Σμύρνης (Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.), ο Α.Π.Σ.  Δρομέων Ξάνθης Xanthi Runners, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, ενώ ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούν πολλοί ακόμη Σύλλογοι, που ετοιμάζονται και αυτοί να γεμίσουν πούλμαν για τα Γιάννενα.


Οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.ioanninalakerun.gr





Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδρομές που έχουν ανακοινωθεί, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους διοργανωτές.

Για την εκδρομή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών στα γραφεία του (Γραβιάς 9-13, πάροδος Θεμιστοκλέους) στα τηλέφωνα 2105245403 και 2103625168 και στο site www.sdiathens.gr.
Για την εκδρομή του Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς ηλεκτρονικά στο diamantisgio@gmail.com και στα τηλέφωνα 2106420949 και 6977360245.
Για την εκδρομή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά στο www.sdypir.gr και στο τηλέφωνο 6945703030.
Για την εκδρομή του Α.Π.Σ.  Δρομέων Ξάνθης Xanthi Runners στο κατάστημα ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ Βιολογικά – Οικολογικά Προϊόντα (Ελπίδος 21, Ξάνθη), στα τηλέφωνα 2541062238  και 6934252929 και στο www.xanthirunners.gr
Για την εκδρομή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο κατάστημα Aspirina (Δημητριάδος 160), στο τηλέφωνο 2421023523 και στο www.voloshalfmarathon.gr
Για την εκδρομή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στα μέλη του συλλόγου Παναγιώτη Καμπά στο τηλ.: 6983511797 και Γιώργο Μιχαλάκη στο τηλ.: 6983512026, καθώς και στο www.sdym.gr


Δείτε τα video






Δεν υπάρχουν σχόλια: