Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

«Μεγάλη συμφωνία του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο, με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η νέα μεγάλη συμφωνία του φυσικού μεταλλικού νερού Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο, με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης»

Άρτα, 30 Αυγούστου 2017: Το φυσικό μεταλλικό νερό «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο» και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, εγκαινιάζουν τη νέα συνεργασία τους σε Ήπειρο και Αττική, με στόχο να φέρουν πιο κοντά στους καταναλωτές ένα από τα ποιοτικότερα νερά της ελληνικής αγοράς, αλλά και της Ευρώπης.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Κωστηλάτα, είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και στα καταστήματα της Αττικής στο Κερατσίνι, στη Χαλκηδόνα, στην Καλλιθέα, στο Μαρούσι, στον Γέρακα και στον Άλιμο.

Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο μιας δυναμικής πορείας ανάπτυξης που διανύει η εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. τα τελευταία χρόνια, πορεία που την έχει αναγάγει αναμφίβολα στην κατηγορία των πιο γρήγορα αναπτυσσόμενων εταιρειών του κλάδου.

Η συμφωνία αυτή πρόκειται να δώσει νέα ώθηση στο φυσικό μεταλλικό νερό Κωστηλάτα και να ενισχύσει σημαντικά τη θέση του στην ελληνική αγορά, δεδομένου ότι η αλυσίδα των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, αποτελεί αναμφίβολα μία από τις ισχυρότερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς στον χώρο του λιανεμπορίου. Παράλληλα με τη συμφωνία αυτή, δημιουργείται η προοπτική επέκτασης της συνεργασίας μελλοντικά, προκειμένου το νερό Κωστηλάτα να διατίθεται σε περισσότερα καταστήματα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη στην Αττική.


Το φυσικό μεταλλικό νερό Κωστηλάτα κυριολεκτικά αναβλύζει στην πηγή του, σε υψόμετρο 1.450μ στα Αθαμανικά Όρη, ενώ η εμφιάλωσή του γίνεται επί τόπου στην πηγή, χωρίς τη μεσολάβηση γεώτρησης, μακριά από οποιαδήποτε διαδικασία απολύμανσης ή χημικής κατεργασίας. Αυτό ακριβώς το γεγονός εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα του νερού Πηγών Κωστηλάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: