Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ηλεκτρονική διαδήλωση... για τον Χρήστο Τούμπουρο!!


Αναδημοσίευση από aetostz.blogspot.gr

Εντυπωσιακή ήταν, από πλευράς επισκεψιμότητας, η χθεσινή μας ανάρτηση και η οποία αφορούσε τα γεγονότα που ήδη συνέβησαν στην Άγναντα.


Το θέμα των απειλών κατά της ζωής του Χρήστου Τούμπουρου, φαίνεται ότι ευαισθητοποίησε χιλιάδες αναγνώστες μας, οι οποίοι καθολικά και με κάθε τρόπο συμπαραστάθηκαν στον γνωστό λόγιο Τζουμερκιώτη.


Η ανάρτησή μας με τίτλο Τι συμβαίνει στην Άγναντα; σύμφωνα με τα στοιχεία του google.gr, είχε τη δική της δυναμική, η οποία κατέδειξε ότι ήδη έχουν περάσει οι εποχές κατά τις οποίες ο κάθε "αξιωματούχος" έχει λόγο στη ζωή, ή στην υπόληψη του κάθε δημότη.

Αυτή η "ηλεκτρονική διαδήλωση" συμπαράστασης, προς το πρόσωπο του Χρήστου Τούμπουρου, δεν έχει προηγούμενο για Τζουμερκιώτικα θέματα. Στα δεκάδες ενυπόγραφα σχόλια παρατηρεί κανείς όχι μόνο την έκπληξη, αλλά κυρίως το θυμό και τον αποτροπιασμό αυτών που σχολιάζουν, το γεγονός των απειλών του Αντιδημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Β. Καρύδη.  

Μέχρι την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, δεν υπήρξε αντίδραση από τον Αντιδήμαρχο ή την Δημοτική Αρχή, εκτός από τον πρώην Δήμαρχο κ Χρήστο Χασιάκο, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι μας έστειλε την παρακάτω δήλωση: 

"Η κριτική του κάθε δημότη, για λάθη ή παραλήψεις προς τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου μας, που έχουν επωμισθεί αυξημένες ευθύνες στην άσκηση των καθηκόντων τους, πρέπει να είναι αποδεκτή και δεν πρέπει να θεωρείται προσωπική κριτική και αφορμή για προσωπικές αντιπαραθέσεις".  

Επίσης μας έγινε γνωστό ότι στη χθεσινοβραδινή ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου στη Κεντρική Πλατεία του χωριού καταδικάστηκε η όλη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου.

Από τα δεκάδες σχόλια που ήδη έχουν γίνει στο fb, επιλέξαμε ένα χαρακτηριστικό το οποίο αυτούσιο το παραθέτουμε: 

 Olga Tsaka Τον κάθε Άξιο Επιστήμονα, Γίγαντα του Πνεύματος, με Ηθικό Ανάστημα, που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει, Πολιτισμό και Παιδεία, σαν τον Γνήσιο Πατριώτη κ.Τούμπουρο Χρήστο, ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ!!!και ...ΔΕΝ ΤΟΝ ...ΑΠΕΙΛΟΥΝ...κύριοι.

Επίσης στη συνέχεια παραθέτουμε μια ανάρτηση του Χρήστου Τούμπουρου που έγινε στο fb χθες βράδυ και η οποία έχει τη δική της σημασία...

"Οχι δεν "ζουρλάθηκαν" τα Τζουμέρκα και είναι χιονισμένα κατακαλόκαιρο. Κοντέψαμε να ζουρλαθούμε εμείς, εκεί στην Άγναντα, όταν αρμόδιος Δημοηγέτης (!!!) ανακάλυψε την αιτία της κατάντιας της Άγναντας.

Είπε: "Οι μαϊμές (υπονοούσε τις νοικοκυρές) απολάνε τα νεροχύτια και σπάνε τα σούελα και καταστρέφουν τα άσφαλτα". Ούτε για γέλια κι ούτε για κλάματα. Για τον γκρεμό..."

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  







Δεν υπάρχουν σχόλια: