Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, διοργανώνει τη ''Γιορτή της παράδοσης'', τη Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 19.30', στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με ελεύθερη είσοδο.



H Γιορτή της παράδοσης”
Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 - Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του με  επίκεντρο τον Πολιτισμό και τη διατήρηση της Πολιτιστικής κληρονομιάς, με ιδιαίτερη  χαρά σας προσκαλεί στη “Γιορτή της παράδοσης”, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Ο πλούτος και η μεγάλη ποικιλία της δημοτικής μας παράδοσης και του Λαϊκού Πολιτισμού παρουσιάζονται μέσα από ένα φαντασμαγορικό θέαμα με άρωμα Ελλάδας και τη συμμετοχή 20 μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων και 1000 χορευτών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν κορυφαίοι εκπρόσωποι του χώρου και πρεσβευτές του Λαϊκού Πολιτισμού. Ανάμεσά τους, ο Πέτρος-Λούκας Χαλκιάς, ο Χρόνης Αηδονίδης, ο Νίκος Καρατάσος, ο Νίκος και η Γιασεμή Σαραγούδα, ο Νίκος και ο Κώστας Φιλιππίδης.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και την επέτειο των 70 χρόνων Ομίλων UNESCO. Παρουσιάζει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μπάγια Αντωνοπούλου.
Συμμετέχουν. Πολιτιστικός και αθλητικός Σύλλογος Ακρωτηρίου-Θήρας, Χορευτική Ομάδας Σαλαμίνας «Έρευνα», Πολιτιστικός Σύλλογος «Παραδοσιακοί Δρόμοι», Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών και Μοντέρνων Χορών «ΗΓΕΧΟΡΟΣ», Ένωση Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «ο Φάρος», Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου «ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ», Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Μηνά Κερατσινίου, Ομάδα Χορού Σύλλογου Κερατσινίου «ΞΕΣΥΡΤΟΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», Ι.Ν. Βλαχερνών Κερατσινίου, Ένωση Κρητών Περιστερίου « ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», ΕΛΚΕΛΑΜ.
Mε τιμή,
Ιωάννης Μαρωνίτης

Πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια: