Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Μια ξεχωριστή κρουαζιέρα με το ''Marco Polo'', από την Πάργα στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου

Είτε ντόπιοι, είτε επισκέπτες η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας έχει πληθώρα επιλογών για να μην βαρεθείτε ποτέ την διαμονή σας στην περιοχή.
Μια από αυτές τις επιλογές είναι και οι μονοήμερες εκδρομές – εξορμήσεις στα Νησιά του Ιονίου και στα Κρυστάλλινα νερά τους.



Η διαδικασία; Πανεύκολη!
Η διαδρομή; Πέρα για πέρα ευχάριστη!
Ξυπνώντας το πρωί παίρνετε το δρόμο για την Πάργα (όσοι δεν διαμένετε εκεί) και κατευθύνεστε λίγο πριν τις 10:00 π.μ στο πόντε, όπου σας περιμένουν παραταγμένα στη σειρά καραβάκια.


Εκεί θα βρείτε και το καράβι Marco Polo και τον καπετάνιο του Βασίλη, ο οποίος με χαμόγελο και απίστευτη διάθεση σας περιμένει για να σας χαρίσει, μαζί με το πλήρωμα του καραβιού, μια από τις ομορφότερες καλοκαιρινές σας εμπειρίες.


Αφού επιβιβαστείτε στο Marco Polo και διαλέξετε την ιδανική για εσάς θέση, το ταξίδι ξεκινάει.


Αφήνοντας πίσω την πανέμορφη και πολύχρωμη Πάργα το καράβι βγαίνει στα ανοιχτά και τότε η διασκέδαση αρχίζει.


Ο Αναστάσης με την νεανική του φρεσκάδα σας λέει καλημέρα χαρίζοντας σας απλόχερα το πρωινό του χαμόγελο και σας φτιάχνει τη μέρα με τις μουσικές του επιλογές που παίζουν δυνατά στα ηχεία, μετατρέποντας την εκδρομή σε ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο.


Όσο συμβαίνει αυτό, ο Μιχάλης αναλαμβάνει να εντοπίσει τα ζευγάρια και να τα οδηγήσει στο κατάρτι, όπου βγάζουν την αναμνηστικής τους φωτογραφία, όση ώρα ο  Καπετάνιος αναλαμβάνει να οδηγήσει το ''Marco Polo'' στο προορισμό του.


Μετά από περίπου μιάμιση ώρα που το καράβι διασχίζει το Ιόνιο Πέλαγος, φτάνει η ώρα που θα κάνει την πρώτη του στάση στους Αντίπαξους και εσείς θα απολαύσετε την πρώτη σας βουτιά στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά των παραλιών τους.


Αφού κολυμπήσετε για μισή ώρα σε αυτά τα πραγματικά υπέροχα νερά, ανεβαίνετε ξανά στο καράβι για να συνεχίζετε το υπέροχο αυτό ταξίδι σας στις Μπλέ Σπηλιές όπου πραγματικά το τοπίο είναι μαγευτικό!


Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ακόμα μια βουτιά στα υπέροχα νερά, να μπείτε στις σπηλιές και να θαυμάσετε το απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο. Φεύγοντας ο καπετάνιος Βασίλης θα κάνει και εκείνος την δική του βουτιά με το δικό του ξεχωριστό και εντυπωσιακό τρόπο …που θα σας αφήσει άφωνους!

 

Ταξιδεύοντας με τα δελφίνια του Ιονίου φτάνετε στον Γάιος τη μεγαλύτερη πόλη των Παξών.


Εδώ έχετε χρόνο να περπατήσετε στα γραφικά στενά, να χαζέψετε τα καταστήματα και τέλος να απολαύσετε υπέροχο φαγητό στα εστιατόρια του Νησιού. (Σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα να δοκιμάσετε κάποια από τις μακαρονάδες τους. Είναι απλά πεντανόστιμες)


Μετά από δύο ώρες εξερεύνησης και καλού φαγητού , το σκάφος σας περιμένει στο λιμάνι για να πάρετε το δρόμο της επιστροφής.


Σχίζοντας τα νερά του Ιονίου με απλωμένα τα πανιά επιστρέφει στην Πάργα, ενώ εσείς χαλαρώνετε στο κατάστρωμα κάνοντας ηλιοθεραπεία και ακούγοντας τον ήχο του κύματος ανακατεμένο με τη μουσική.


Η εκδρομή αυτή με το Marco Polo είναι μια από τις καλύτερες διεξόδους από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας και την συστήνουμε ανεπιφύλαχτα είτε ήσαστε ντόπιοι, είτε επισκέπτες της πανέμορφης περιοχής μας, ενώ αξίζει να γνωρίζετε ότι το Marco Polo έχει κερδίσει εξαιρετικές κριτικές στο Trip Advisor, πράγμα που του έχει δώσει και πιστοποιητικό διάκρισης!

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα: 2684032413 και 694 6171 202

Δεν υπάρχουν σχόλια: