Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Με επιτυχία ο κολυμβητικός διάπλους Άκτιο-Πρέβεζα, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017. Συγκινητική προσφορά από ζευγάρι αλλοδαπών για το ''Χαμόγελο του Παιδιού''.


Με περισσότερες από 100 συμμετοχές κολυμβητών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 26 Αυγούστου 2017,  ο ετήσιος κολυμβητικός διάπλους Άκτιο-Πρέβεζα, που διοργανώθηκε από τα κολυμβητικά σωματεία Ναυτικός Όμιλος Πρεβέζης και Ναυτικός Όμιλος Ποσειδώνας Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας , την ΛΕΚ Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την Κλεοπάτρα Μαρίνα.

IMG 9353
IMG 9257

Λίγο μετά τις 10 ξεκίνησε ο κολυμβητικός αγώνας 400 μέτρων για τους 30 μικρούς κολυμβητές, οι οποίοι τερμάτισαν μπροστά από το δημαρχείο της Πρέβεζας μέσα σε θερμά χειροκροτήματα και με χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους.

IMG 9296
IMG 9250
IMG 9188

Στη συνέχεια 76 κολυμβητές, άνδρες και γυναίκες, από την παραλία της πόλης μεταφέρθηκαν με σκάφος στο σημείο εκκίνησης στο Άκτιο και τερμάτισαν μπροστά στο δημαρχείο μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.

IMG 9326
IMG 9334
IMG 9397

Στην κατηγορία των κοριτσιών πρώτη αναδείχθηκε η Ελένη Κατσανάκη, δεύτερη η Αφροδίτη Σάλιαρη και τρίτη η Αναστασία Ντούκου.

IMG 9497

Στην κατηγορία των αγοριών πρώτος αναδείχθηκε ο Σωτήρης Μπούζας, δεύτερος ο Ανδρέας Γαζής και τρίτος ο Χρήστος Γαζής.

IMG 9510

Στην κατηγορία των γυναικών, πρώτη αναδείχθηκε όπως και τα 2 προηγούμενα χρόνια, η Καρολίνα Ιωάννου, που αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας στο Water Polo των γυναικών, δεύτερη η Rebecca Richards και τρίτη η Μαρία Δενδρινού-Ζιάκα.

IMG 9520

Τέλος στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Σκληρός, δεύτερος ο Edmonfo Pirone και τρίτος ο Μάξιμος Μάλφας.

IMG 9535

Να σημειώσουμε πως ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού και υπήρχε ειδικός κουμπαράς για την ενίσχυσή του, ενώ παρών ήταν και ο εκπρόσωπος του Χαμόγελου κ. Τσομπανάκης, ο οποίο δέχθηκε μια ιδιαίτερη δωρεά.

IMG 9543

Ο κος και η κα Mills από τη Σκωτία, που βρίσκονται στην Πρέβεζα με το σκάφος τους για διακοπές, μόλις πληροφορήθηκαν ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει για το Χαμόγελο του Παιδιού, εξέφρασαν αμέσως την επιθυμία να δωρίσουν στο Χαμόγελο το κανό που έχουν.

Ο εκπρόσωπος του Χαμόγελου του Παιδιού δέχθηκε με μεγάλη χαρά την ιδιαίτερη αυτή κίνηση, ενώ οι διοργανωτές βράβευσαν συμβολικά το ζευγάρι από τη Σκωτία οι οποίοι ιδιαίτερα συγκινημένοι δέχθηκαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.


Δείτε video


Δεν υπάρχουν σχόλια: