Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Δωρεά έκτασης 1.000 στρεμμάτων του κ. Στέφανου Λιολιομάνη στο Δήμο Ζηρού.


Ο Δήμος Ζηρού αποδέχτηκε 1000 στρέμματα δωρεά του κ. Λιολιομάνη στην Τ.Κ. Παντάνασσας.

Καλαντζής: “Μας συγκινεί η δωρεά του κ. Λιολιομάνη. Τον ευχαριστούμε για την εκτίμηση προς τον Δήμο μας”

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Ζηρού αποδέχτηκε τη δωρεά βοσκοτοπικής έκτασης περίπου 1.000 στρεμμάτων στην περιοχή Παλαιοχώρι – Ανωγειατά της Τ.Κ. Παντάνασσας. Την έκταση παραχώρησε στο Δήμο Ζηρού ο κ. Λιολιομάνης Στέφανος, συνταξιούχος δικαστικός, κάτοικος Κηφισιάς.
Βάση του συμβολαίου που συνάφθηκε η συγκεκριμένη έκταση αποτελούσε το 25,48% συγκυριότητας, κατοχής και νομής του κ. Λιολιομάνη.
Το συμβόλαιο για τη δωρεά υπογράφηκε στις 25 Αυγούστου 2017 ανάμεσα στον Δήμαρχο Ζηρού κ. Καλαντζή Νικόλαο, ως νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου Ζηρού και τον κ. Λιολιομάνη.
Με αφορμή την υπογραφή του συμβολαίου ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  «Μας συγκινεί ιδιαίτερα η δωρεά του κυρίου Λιολιομάνη, στον οποίο θα ήθελα εκ μέρους τη δημοτικής Αρχής να απευθύνω και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα και για την εκτίμησή του προς τον Δήμο μας και τον διαβεβαιώνουμε ότι η δωρεά του θα αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η ενέργειά του αυτή θα πιάσει τόπο. Ένα ευχαριστώ αξίζει και στον δημοτικό σύμβουλο κ. Ρίζο Αχιλλέα, στον συμβολαιογράφο Φιλιππιάδας κ. Σαλμά Θεόδωρο αλλά και στο νομικό τμήμα του Δήμου μας και στον κ. Τούση Κωνσταντίνο, οι οποίοι μερίμνησαν και επιμελήθηκαν όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την ολοκλήρωση της δωρεάς.
Ελπίζω και εύχομαι η κίνηση του κ. Λιολιομάνη να βρει κι άλλους μιμητές από πολίτες, αλλά όχι μόνο, που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην κοινωνία».


Δεν υπάρχουν σχόλια: