Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Πατρών στο ύψος του Αιγίου


Εγκλωβισμένοι οδηγοί


Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων εντοπίζονται στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, λόγω της χιονόπτωσης.

Συγκεκριμένα, η εθνική οδός Αθηνών - Πατρών είναι κλειστή στο 175ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω χιονιού. Το ίδιο ισχύει στο 172ο χλμ. στο ρεύμα προς Πάτρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό.

Δεκάδες οδηγοί παρέμεναν το απόγευμα εγκλωβισμένοι στη νέα εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου ανάμεσα σε Ακράτα και Διακοπτό, καθώς το χιόνι δεν επέτρεπε τη διέλευση των οχημάτων.


Νωρίτερα, στην περιοχή της Παναγοπούλας «δίπλωσε», λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, μία νταλίκα, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Επίσης, στην περιοχή Λαμπίρι, πάλι λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπησαν της πορείας τους αυτοκίνητα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. 


http://www.tanea.gr/


Σημείωση: Πριν 5' συγγενικό μου άτομο που βρίσκεται εγκλωβισμένο στο παραπάνω σημείο, με ενημέρωσε ότι η Τροχαία προτρέπει τους ταξιδιώτες, εάν επιθυμούν να μεταβούν στο Αίγιο για να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: