Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Μπάχαλο!!! Σε απολογίες καλεί η Νέα Δημοκρατία στελέχη από την Ήπειρο. Η απάντηση των οκτώ στελεχών.



Ο Αυγενάκης κάλεσε σε «ακρόαση» 10 της παράταξης Ριζόπουλου και αυτοί του… απάντησαν αυθημερόν επικαλούμενοι τη δήλωση του Μητσοτάκη  - Δεν θα πάνε!!!

Έντονες είναι οι αναταράξεις και το μπάχαλο στην τοπική Νέα Δημοκρατία σε όλη την Ήπειρο λόγω της υποψηφιότητας Ριζόπουλου για την Περιφέρεια. Ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε αργά χθες το απόγευμα, σε ακρόαση στην Αθήνα για τη Δευτέρα τα δέκα στελέχη της ΝΔ από τα 26 συνολικά άτομα που ανακοίνωσε στο «πρώτο γκρουπ» ο Σπύρος Ριζόπουλος προχτές. Τα στελέχη αυτά όχι μόνο δεν θα πάνε, αλλά ξεφτίλισαν πολιτικά το Γραμματέα της ΝΔ και τον έφεραν σε δυσμενή θέση και σε κόντρα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, που πριν μία εβδομάδα, όπως αναφέρουν, είχε δηλώσει σε συνέντευξη στα ΝΕΑ «Έχω πει πολλές φορές ότι οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιες για την τύχη τους και όχι να επιβάλλουν τα κόμματα τους εκλεκτούς τους». Το μπάχαλο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατία στην Ήπειρο αναμένεται να συνεχιστεί και όλους τους επόμενους μήνες, εκτός εάν επαληθευτούν οι φήμες που ακούγονται ότι ο Αλέκος Καχριμάνης τελικά δεν θα κατέβει για την Περιφέρεια, αναλογιζόμενος τις επιπτώσεις πιθανής ήττας του μετά από αρκετές δεκαετίες.
Σημειώνεται ότι δύο από τα δέκα στελέχη της ΝΔ θα απαντήσουν –όπως αναφέρεται- κατ΄ ιδίαν καθώς ο Κώστας Παπασιώζιος είναι πρώην βουλευτής και ο Όμηρος Τσάπαλος στενός και επαγγελματικά συνεργάτης του Σπύρου Ριζόπουλου.
Δείτε όλη την αλληλογραφία


Δεν υπάρχουν σχόλια: