Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Συνελήφθη «επικίνδυνη» 13χρονη γιατί πουλούσε στυλό σε καφετέριες. Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να βάλουν χειροπέδες στην κατατρομαγμένη κοπελίτσα



Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να βάλουν χειροπέδες στην κατατρομαγμένη κοπελίτσα και να κατάσχουν τα στυλό που πωλούσε.

Την ώρα που η φοροδιαφυγή οργιάζει σε όλη τη χώρα και η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών δεν κόβουν αποδείξεις για πωλήσεις ή παροχή υπηρεσιών, οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας βρήκαν τον υπαίτιο της στέρησης δημόσιων εσόδων στο πρόσωπο μιας… 13χρονης!


Το ανήλικο κορίτσι προσπαθούσε να βγάλει τα προς το ζην για την ίδια και την οικογένειά της στη Ναύπακτο, περπατώντας ανάμεσα στις καφετέριες και τα εστιατόρια και διαθέτοντας προς πώληση διάφορα στυλό στους θαμώνες. Το φοβερό και τρομερό έγκλημά της, όμως, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους υπηρέτες του νόμου!



Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να βάλουν χειροπέδες στην κατατρομαγμένη κοπελίτσα και να κατάσχουν τα στυλό που πωλούσε. Αφού σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και σε βάρος των γονέων της για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: