Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Αλβανίδα ιστορικός σε παροξυσμό…

Σάλος έχει προκληθεί από το ανθελληνικό μένος σε τηλεοπτική εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση στην Αλβανία όταν ιστορικός της χώρας προσπάθησε να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν Έλληνες αλλά και το ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι Αλβανός.
Το θέμα της εκπομπής της Αλβανικής τηλεόρασης ήταν η «Βαλκανοποίηση των Βαλκανίων» και η Έλενα Κοτσάκι βρέθηκε σε παροξυσμό εθνικιστικού μένους: «Η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες».
Η Αλβανίδα ιστορικός, προκάλεσε μέχρι και αντιδράσεις στο ίδιο το πάνελ όπου συμμετείχε, με τα όσα έλεγε. «Μήπως το παρατραβάμε;» σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής. Τότε κάλεσε τον δημοσιογράφο να της βρει «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821».
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι τους Τούρκους από την Ελλάδα τους έδιωξαν οι Αλβανοί και ότι υπάρχουν τσάμηδες ακόμη και στη Θήβα...
Μέσα στο παραλήρημα της η Αλβανίδα ιστορικός Έλενα Κοτσάκι ανέφερε: «Ποια Ελλάδα; Δεν υπάρχουν Έλληνες. Όλοι είναι Αλβανοί που ντρέπονται να το πουν. Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας Πρωθυπουργός που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική», είπε η ιστορικός που εξιστορούσε τα… ανιστόρητα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι βιβλίο γεωγραφίας στην Αλβανία αναφέρει πως «την Αλβανία την βίασαν η Σερβία το Μαυροβούνιο και η Ελλάδα, καθώς αν υπήρχε διεθνές δίκαιο η Αλβανία θα έφτανε μέχρι και την Άρτα».



Σημείωση ROMIANEWS.Τι άλλο θα ακούσουμε!!!!.  Εδώ ταιριάζει το "δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ' ανέβει στο κρεβάτι".Του χρόνου θα μας ζητήσουν να αλλάξουμε το Ε9, για να δηλώσουμε ότι κατέχουμε σπίτι στο εξωτερικό, αφού το πατρικό του καθενός μας θα θεωρείται ότι είναι επί Αλβανικού εδάφους

Δεν υπάρχουν σχόλια: