Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Διαγωνισμός Φωτογραφίας / 2ο Photowalk Άρτας 2018


Η Φωτογραφική Ομάδα Άρτας Φ.Ο.Α. διοργανώνει, στα πλαίσια της 6ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας, φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα το δρώμενο της Εμποροπανήγυρης Άρτας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση του Φωτογραφικού Διαγωνισμού «2o Photowalk  Άρτας 2018» με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή άλλη φωτογραφική συσκευή, είναι ελεύθερη και χωρίς κόστος συμμετοχής. Η διάρκεια της ορίζεται από 27 Σεπτεμβρίου 2018 έως και 3 Οκτωβρίου 2018. Oι Φωτογραφίες θα πρέπει να είναι τραβηγµένες στον χώρο της Εμποροπανήγυρης και κατά το διάστηµα αυτό. Η παραλαβή των φωτογραφιών θα γίνει µε αποστολή αυτών στο email της ΦΟΑ foartas@gmail.com συμπεριλαμβανομένου του  Ονόματος, το Επίθετο και το Πατρώνυμο του δημιουργού με μέγιστο αριθμό φωτογραφιών ανά συμμετοχή τις τρεις (3). Κατά την διάρκεια του διαγωνισµού οι συμμετοχές που θα παραλαμβάνονται στο email της  ΦΟΑ  (foartas@gmail.com) θα αναρτούνται στην facebook σελίδα της Ομάδας (@FotografikiOmadaArtas) στο άλμπουμ της Εκδήλωσης. Οι φωτογραφίες που προσκομίζονται θα κριθούν από κριτική επιτροπή ή μεμονωμένο κριτή. Τα δώρα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια αυτού.
       Επιπλέον την Κυριακή στις 30 Σεπτεμβρίου στις 10:00 ραντεβού στον χώρο της Διώνη όπου θα συγκεντρωθούμε και θα συναντηθούμε με τον κ. Πολυδεύκη Ασωνίτη με στόχο να βοηθηθούν οι συμμετέχοντες να αποδώσουν ακόμα καλύτερα το θέμα και να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστική η συμμετοχή τους. Θα ακολουθήσει μια δημιουργική Φωτοβόλτα / Photowalk στους χώρους της Έκθεσης!
          Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής επισκεφτείτε την facebook σελίδα της ΦΟΑ @FotografikiOmadaArtas και την εκδήλωση του Διαγωνισμού  


Φ.Ο.Α. Φωτογραφική Ομάδα Άρτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: