Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Κοσμοπλημμύρα και το κέφι στα ύψη, στο πανηγύρι του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής.(Βίντεο-Φωτο).







Δείτε 3 βίντεο αντιπροσωπευτικά του κλίματος που επικρατούσε






Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018,διοργανώθηκε το 19ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι από τον   Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής μέσα στην καρδιά της Αθήνας, στο Άλσος Γουδί, με αυθεντική 12μελή Ηπειρώτικη ορχήστρα (Αντώνης Κυρίτσης, Πετρο-Λούκας Χαλκιάς, Διαλεχτή, Δημήτρης Λαμπάκης, Θωμάς Κυρίτσης, Νίκος Καλαμίδας, Αποστόλης Γίτσας κλπ).
Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί Αττικής καθώς και οι φίλοι τους, έδειξαν ότι είναι ενωμένοι και ότι δεν ξεχνούν τον τόπο τους ποτέ, σε όποιο μέρος και αν βρεθούν.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Χύτας Κωνσταντίνος, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για την πατρίδα Ήπειρο. Τα χορευτικά του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης έκλεψαν την παράσταση. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι: Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Γεροβασίλη Όλγα, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Παπακώστα Κατερίνα, Βουλευτές και εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων της Ηπείρου, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και της Αττικής, ενώ η Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας εκπροσωπήθηκε από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχάλη. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. ΔΟΣΗ Γεώργιο τον Αντιπρόεδρο κ. ΚΩΝΗ Κων/νο και τα μέλη του Δ.Σ. κκ. Χριστόφορο Τζαρτζούλη και Αντώνη Κοντό. Το παρών έδωσε και ο Ηπειρώτης και επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, τ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Τσουβάλας Κωνσταντίνος, ανάμεσα σε πλήθος τριών -και πλέον- χιλιάδων Ηπειρωτών και όχι μόνο. 

Στα θετικά της εκδήλωσης:
1) Η πολύ μεγάλη παρουσία νεολαίας και η αυθόρμητη συμμετοχή της  στο χορό
2) Η αποφυγή της υπερβολής, όπως σε προηγούμενες διοργανώσεις με φωτιές στην πίστα και το χύσιμο μεγάλης ποσότητας ουΐσκι.
Στα αρνητικά, η έλλειψη βιολιού και λαούτου από την ορχήστρα. Ας το προσέξουμε λίγο αυτό, στη θέση της ηλεκτρικής κιθάρας και του συνθισάιζερ ας βάλουμε παραδοσιακά όργανα.
 Και του χρόνου με υγεία!!!

















































































































































Βίντεο- Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: