Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

2013 National Geographic. Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός Φωτογραφίας


Το National Geographic Διαγωνισμός Φωτογραφίας για το 2013 ολοκληρώνεται σήμερα, 30 Νοεμβρίου, αλλά για procrastinators υπάρχει ακόμη χρόνος για να συμμετάχουν. Ο  διαγωνισμός κλείνει επίσημα στις 11:59:00 μ.μ. Ανατολική ώρα ΗΠΑ σήμερα Σάββατο. Οι νικητές στις τρεις κατηγορίες (άνθρωποι, η φύση, θέσεις) θα δημοσιευθούν στο περιοδικό National Geographic.

  Δημοσιεύουμε φωτογραφίες,  δείγμα της δουλειάς νεοεισερχόμενων στον διαγωνισμό.

 Οι πληροφορίες και τα κείμενα που συνοδεύουν κάθε φωτογραφία  είναι και γραμμένες από τον κάθε φωτογράφο και είναι αυτόματη μετάφραση από την google.



Στην παραπάνω φωτογραφία. (Nature) Μια πάνω / κάτω από το νερό split level εικόνα της όμορφης βυσσινί κόκκινο ανεμώνες Waratah σε μια πισίνα βράχο κατά την άμπωτη. Αυτό που πραγματικά αγάπη για το over / under φωτογραφίες είναι ότι δίνει το υποβρύχιο στοιχείο μια αίσθηση του τόπου. Για τον θεατή που παντρεύει το υποβρύχιο περιβάλλον με το δικό μας οικείο κόσμο. Συνδέει το άγνωστο με το γνωστό. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Matt Smith / National Geographic Photo Contest)



(Places) Παίζοντας με τη φωτιά δίπλα στη διώρυγα της στη σύγχρονη πόλη Songdo, Νότια Κορέα. (Φωτογραφία και λεζάντα από Sungjin Kim / National Geographic Photo Contest) 



(Nature) Αναγκασμένος να βρει νέα σημεία διέλευσης ποταμού στην περιοχή Serengeti-Mara της Ανατολικής Αφρικής, η wildebeest κατέβει σε ατομική και συλλογική απελπισία χάος. Fast ρεύματα και απότομες όχθες όλα, αλλά αρνείται τη διαφυγή πάνω στον καταπράσινο τράπεζες. Νέες αφίξεις προσπαθήσει ανεπιτυχώς να αγωνίζομαι πάνω από την ηγετική ομάδα που δεν μπορεί να αναρριχηθεί αρκετά γρήγορα πάνω στο διαθέσιμο ξηρό έδαφος. Αυτές οι σκηνές μπορεί να γίνει πιο κοινή καθώς αντιμετωπίζει η μεγάλη μετανάστευση πιο μεταβλητή κλίμα και στενότερο διαδρόμους από την αλλαγή της χρήσης γης. (Φωτογραφία και λεζάντα από την Karen Lunney / National Geographic Photo Contest)



(People) Μέλη της Αδελφότητας Carretería φέρουν φιγούρα ενός νεκρού Χριστού στο σταυρό (σκαλισμένα στις αρχές του 17ου αιώνα από άγνωστο καλλιτέχνη) σε μια πομπή πριν από το Πάσχα. (Φωτογραφία και λεζάντα του Felipe Rodríguez / National Geographic Photo Contest)



(Nature) Ένα μεγάλο κόκκινο ελάφι ελάφι καλώντας στα ελάφια στην φτέρη ένα ομιχλώδες πρωί το φθινόπωρο. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Mark Bridger / National Geographic Photo Contest) 



(Places) Quiraing, Isle of Skye, 6η Απριλίου 2013. Η Quiraing είναι πιθανώς ένα από τα πιο φωτογραφημένα σημεία στη Σκωτία. Πέρασα όλη την προηγούμενη ημέρα που αναζητούν μια διαφορετική άποψη, αφού σχεδόν όλες τις φωτογραφίες αυτού του vista φαίνεται να έχουν ληφθεί από την ίδια σκοπιά. Λαμβάνονται στις 5.30 το πρωί, μετά από πολλές προσπάθειες. Το φωτισμένο λόφο στα δεξιά είναι ακριβώς αυτό που περίμενα για να πάρετε μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα φως. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Guido Tramontano Guerritore / National Geographic Photo Contest) 



(Nature) Α "Pagurus anachoretus" σε ένα καρστικό αγωγό του "Sabella Spallanzani," ένα θαλάσσιο σκουλήκι. Είναι πιο εύκολο για το καβούρι να συλλέγουν την τροφή τους εδώ, η οποία μεταφέρεται από το ρεύμα. Είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσει κανείς το σκουλήκι, χωρίς να κλείνει γρήγορα. (Φωτογραφία από τον Lorenzo Terraneom / National Geographic Photo Contest)



(Places) Θέλω να τραβήξετε φωτογραφίες των θερμαντικών στοιχείων. Όταν μπήκα στο εργοστάσιο, είδα τα μεταλλικά φύλλα και είχα σχηματίσει μια εικόνα της φωτογραφίας μου. Ήθελα ένα γερανού να λάβει την καλύτερη φωτογραφία. I κατευθύνεται ο άνθρωπος που φορούν πορτοκαλί t-shirt και να μετρήσει τα θερμαντικά στοιχεία και πήρα τη φωτογραφία της δουλειάς του. (Φωτογραφία και λεζάντα από Melih νικές / National Geographic Photo Contest) 



(People) περίμενα την πτήση μου για Σεούλ τη Βόρεια Κορέα και στη συνέχεια είδα αυτές τις δύο γυναίκες που κοιμούνται στα παγκάκια στο χώρο αναμονής. Κανείς κοντά τους φαινόταν να είναι η προσοχή όμως! Δεν μπορώ να δω το πρόσωπό τους, αλλά θέλω να ξέρω αν είναι δίδυμα ή όχι. Έχουν πανομοιότυπα φορέματα, τα σχήματα του σώματος, και ακόμη και τα μαλλιά. Γιατί κρατούν τα χέρια; Για να βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνουν διαχωριστεί από το άλλο; Είναι πραγματικά ενδιαφέρον και διασκεδαστικό για να δείτε αυτή τη σκηνή. (Φωτογραφία και λεζάντα από σοβαρές Pigeon / National Geographic Photo Contest) 



(Nature) A Little Owl (R) υπερασπίζεται τη θέση τροφοδοσίας του από μια μεγάλη στίγματα δρυοκολάπτης (L) με δύο πουλιά που δείχνουν μια πλήρη χρώματα τους με δραματικές προεκτάσεις πλήρη πτέρυγα. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Ian Schofield / National Geographic Photo Contest) 



(Nature) Μπλε Footed Boobys είναι γνωστή για την ανόητη ιδιομορφίες τους, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών χορό τους παρουσιάζονται στους συντρόφους τους. Ενώ στα νησιά Γκαλαπάγκος, κατάφερα να συλλάβει την κίνηση ενός Μπούφος σε δράση? Τι ένα διασκεδαστικό αναζητούν πλάσμα και πυροβόλησε! (Φωτογραφία και λεζάντα από Sara Μαλάς / National Geographic Photo Contest) 



(People) Κραυγές στη σάλτσα αποικία του San Pedro Sula, Ονδούρα, για έναν πυροβολισμό στο δρόμο. San Pedro Sula είναι η πιο βίαιη πόλη του κόσμου. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Javier Arcenillas / National Geographic Photo Contest) 



(Places) Αεροφωτογραφία του Namib έρημο της Ναμίμπια, Αφρική (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Chris Schmid / National Geographic Photo Contest)



(Places) Powerstown Park είναι ένα δημοφιλές πίστα σε Clonmel, ΣΙΑ Tipperary. Φιλοξενεί συναρπαστικές αγωνιστικές συναντήσεις σε τακτική βάση. Πήρα αυτή τη φωτογραφία κατά την πρώτη μου επίσκεψη στις φυλές στις 30 Οκτωβρίου 2013. (Φωτογραφία και λεζάντα από Wojciech Ryzinski / National Geographic Photo Contest) 



(People) ήμουν μετακινήσεις στο τρένο στο Τόκιο, όταν ξαφνικά παρατηρήσετε αυτό το νεαρό κορίτσι που εργάζονται ως μαέστρος, ανακοινώνοντας επόμενη στάση του σταθμού μας σε Σιναγκάβα σταθμό. Η αντανάκλαση στο γυαλί μέσα στο τρένο και μια αργή ταχύτητα κλείστρου για να θολώσει το κινούμενο φόντο σε δημιουργικές στιγμές και στη φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού του περιβάλλοντος στο πρόσωπο κορίτσι με βρείτε ενδιαφέρον να πλαισιώσει τη σκηνή που θα διαρκέσει μόνο για ένα δευτερόλεπτο. (Φωτογραφία και λεζάντα από Danilo Dungo / National Geographic Photo Contest) 



(Places) Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην πλατεία Eminn ¸ οποία μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της Κωνσταντινούπολης. Υπάρχουν δύο εικόνες αντανακλάται από το γυαλί λεωφορείων. Ένας από αυτούς είναι ένα αγόρι που διανέμει το ψωμί σε παντοπωλεία, το άλλο είναι ιστορικό οθωμανικό τζαμί. Πρόκειται για μια αναμνηστική φωτογραφία που δεν θα μπορούσε να συναντώνται σε όλη την ώρα. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Sami UAAN / National Geographic Photo Contest)



(Places) Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, τα κινητά στοιχεία, smart phones και τα κοινωνικά δίκτυα έχουν αλλάξει για πάντα την ύπαρξή μας. Παρά το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα βρισκόταν στο κέντρο ενός μαρμελάδα συσκευάζονται τρένο, αλλά η ζεστή λάμψη από το τηλέφωνό της λέει τους ξένους γύρω της ότι δεν είναι πραγματικά εδώ. Κατάφερε να γλιστρήσει μακριά από εδώ, για μια σύντομη στιγμή, αυτή είναι ένας κόμβος που τρεμοπαίζουν στο κοινωνικό web, περιαγωγή τη γη, δωρεάν σαν πεταλούδα. Η ύπαρξή μας δεν είναι πλέον κολλήσει με τη σωματική εδώ, είμαστε ελεύθεροι να τρέξει μακριά και να τρέξει θα το κάνουμε. Φωτογραφία τραβήχτηκε σε 5 λεπτά. capt. Βόλτα Nemo συνδέει δύο παιδικές χαρές στο Ocean Park του Χονγκ Κονγκ. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Brian Yen / National Geographic Photo Contest)



(People) Στα εδάφη της βορειοδυτικής Βιετνάμ, ανάμεσα στα στενά ορεινές περιοχές μεταξύ της Κίνας και του Λάος, βρίσκουμε τις φυλές των διαφόρων εθνοτικών ομάδων, που κυμαίνονται από τα πολύχρωμα Χμονγκ (ή Miao), η Tay, το δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό , με Lu Η πρώτη πηγή ζωής για αυτούς τους αρχαίους πληθυσμούς είναι η γεωργία: παράδοση λέει ότι όλα γίνονται σύμφωνα με τους σεληνιακούς κύκλους. Οι αγορές είναι γεμάτες από αγαθά, από τα ζώα για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, χειροτεχνήματα φτιαγμένα αποκλειστικά στο χέρι. Δυστυχώς, οι παλιές αξίες αυτών των υπεραιωνόβιων φυλές που οδηγούν σε νέα δυτική παράδοση. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Antonio Gibotta / National Geographic Photo Contest) 



(People) Η παιδική ηλικία. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Antonio Gibotta / National Geographic Photo Contest)



(Nature) Ο Fennec είναι ένα εκπληκτικά εύκολο να εξημερώσουν τα ζώα, τα οποία εύκολα συνηθίζει να ζει με τους ανθρώπους. Ωστόσο, θεωρείται μια σπάνια και ως εκ τούτου έχουν τους ως ένα κατοικίδιο ζώο είναι παράνομο σε πολλές περιοχές της σειράς του. Ο Fennec είναι η ψυχή της ερήμου, μια άγρια ​​και ελεύθερη ψυχή του οποίου η κύρια απειλή είναι η παράνομη διακίνηση από αδίστακτους κακοποιούς που δεν διστάζουν λιγότερο να αρπάξει τη ζωή από τις μαγευτικές αμμόλοφους για να αλλάξετε από το κρύο κάγκελα ενός κλουβιού φυλακών. (Φωτογραφία και λεζάντα από τον Francisco Mingorance / National Geographic Photo Contest)  


(Places) Λήψης γύρω από το Όρος βρωμο, Ανατολική Ιάβα, Ινδονησία το πρωί. (Φωτογραφία και λεζάντα από Pimpin Nagawan / National Geographic Photo Contest) 



(People) Ινδουισμός θρησκεία στην Ινδία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θρησκεία με εκατομμύρια των πιστών. Κάθε καλή Hindu, όταν ένας συγγενής πέθανε, πηγαίνει στο Βαρανάσι, την ιερή πόλη της Ινδίας, για να κάψει το πτώμα και να το βάλετε οστά στην ποταμού Γάγγη. Το σύνολο αποτέφρωση είναι καθοδηγείται από όλη την οικογένεια του νεκρού σώματος, οι οποίοι πρέπει να εξετάσουμε εντελώς ξυρισμένο. Στην πραγματικότητα, σε πορτρέτο μου δείχνουν μόνο ένα μέλος της οικογένειας (κόρη), του οποίου έχει την ξυρίσω. Θυμάμαι τα μάτια αυτού του παιδιού που που είχαν μεταφέρει τη θλίψη και τη θλίψη προκαλεί η πρόσφατη χαμένο και τη βαρβαρότητα της ανυπόμονος κομμωτήριο. (Φωτογραφία και λεζάντα από Alessandro Iovino / National Geographic Photo Contest)




People) Σκι στο-36'C στην Κεντρική Φινλανδία (Φωτογραφία και λεζάντα από Earendel Fingerson / National Geographic Photo Contest) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: