Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Τα ξεφτίλισε όλα! Η αφίσα καταστήματος στο Ναύπλιο για το Μένουμε Σπίτι που έγινε viral (ΦΩΤΟ)


Καταστηματάρχης βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να ευχαριστήσει την κυβέρνηση για την οικονομική ενίσχυση των 534 ευρώ.


Αυτή είναι η αφίσα που κολλήθηκε έξω από μαγαζί στο Ναύπλιο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος βρήκε αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο για να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην κυβέρνηση για το επίδομα που δεν έχει λάβει ακόμα και προορίζεται για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ποσά που κατευθύνθηκαν σε άλλες επαγγελματικές ομάδες. Η χιουμοριστική αυτή κίνηση έγινε viral.
Την αφίσα δημοσιοποίησε η σελίδα palabourtzi.gr, που μιλώντας με τον ιδιοκτήτη, έμαθε ότι δεν έχει εισπράξει ακόμη τα χρήματα – αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία… αφού, “έχει λαμβάνειν”.

Υπενθυμίζεται πως η αποζημίωση ειδικού σκοπού, αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, ιδιοκτήτες ατομικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεις με τη μορφή ομόρρυθμων, ετερόρρυθμων, περιορισμένης ευθύνης εταιρειών και ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (ΙΚΕ) ανάλογα με τον ΚΑΔ που ανήκουν και προβλέπει να δοθούν από 300 ευρώ ως 534 ευρώ, στους πληγέντες, που είχαν κλείσει για μήνες τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους.

https://xiromeropress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: