Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Σεξομανείς μαϊμούδες κατέλαβαν πόλη κι έκλεισαν τους κατοίκους στα σπίτια τους.!!

Οι κάτοικοι μιας πόλης στην Ταϊλάνδη βρίσκονται σε απόγνωση

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της πόλης Λοπμπούρι στην Ταϊλάνδη καθώς αναγκάζονται να μένουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους, όχι λόγω κορονοιού, αλλά εξαιτίας εκατοντάδων μαϊμούδων μανιακών με το σεξ που κυκλοφορούν στους δρόμους!
Οι μαϊμούδες ήταν μέχρι πρότινος ένα βασικό… αξιοθέατο της πόλης. Κυκλοφορούσαν πάντα ελεύθερες και αποτελούσαν μεγάλο πόλο έλξης για ταξιδιώτες που επισκέπτονταν την χώρα με την πόλη να έχει έντονο τουρισμό. Οι επισκέπτες μπορούσαν να τα χαϊδέψουν, να τα ταΐσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.
Ωστόσο, η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε εντελώς την κατάσταση. Τουρίστες δεν υπήρχαν πλέον για να ταΐσουν τις μαϊμούδες και οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να τους δώσουν από το δικό τους φαγητό. Ωστόσο δεν τους έδιναν πια μπανάνες, αλλά φαγητό που έτρωγαν και οι ίδιοι και κυρίως φαστ φουντ. Η μεγάλη αλλαγή στην διατροφή τους λόγω των υψηλών ποσοστών ζάχαρης, έχει και αρνητικά αποτελέσματα.
Οι μαϊμούδες σίγουρα δεν πεινούσαν πια, αλλά εξαιτίας των λιπαρών και των υδατανθράκων στην διατροφή τους γέμισαν ενέργεια και τους ανέβηκε η διάθεση για αναπαραγωγή, κάτι που έχει εγκλωβίσει τους κατοίκους στα σπίτια τους.


«Όσο περισσότερο τρώνε, τόσο περισσότερη ενέργεια έχουν. Έτσι, αναπαράγονται περισσότερο», είπε ο Pramot Ketampai που διαχειρίζεται χώρους γύρω από το ναό Prang Sam Yod.
«Ζούμε λες και είμαστε σε κλουβί. Εμείς είμαστε μέσα και οι μαϊμούδες έξω. Τα περιττώματά τους είναι παντού και η μυρωδιά είναι αφόρητη, ειδικά όταν βρέχει», δήλωσε η  Kuljira Taechawattanawanna.
Οι μαϊμούδες έχουν κάνει κατάληψη σε έναν εγκαταλελειμμένο κινηματογράφο της περιοχής, το οποίο είναι ουσιαστικά πλέον το αρχηγείο αλλά και το νεκροταφείο τους. Όποιος μπει αμέσως δέχεται επίθεση, όπως αναφέρει η DailyMail, αλλά ενδεχομένως να προλάβει να δει πως υπάρχουν αρκετές μαϊμούδες νεκρές στο έδαφος.
Ένας καταστηματάρχης που είναι σε κοντινή απόσταση, έχει αναγκαστεί να βάλει ένα ψεύτικο κροκόδειλο και μία τίγρη έξω από αυτό, προκειμένου να φοβούνται και να φεύγουν.
Προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα όπου αρμόδιοι μαζεύουν τα ζώα, τα αναισθητοποιούν και τα βάζουν να ζήσουν σε κλουβί με κανονική διατροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: