Υλικά για 4
άτομα
4
πεστροφες μετριες
2 λεμόνια
2
σκελίδες σκόρδου κομμενες σε
φετες
3 κ.σ ελαιλαδο
1 ματσακι βρουβες η σπαραγγια
αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση
συνταγής
Καθαρίζετε
το ψάρι,
το πλένετε καλά,
το αλατοπιπερώνετε,
βάζετε και λίγο ελαιολαδο με
το χυμό λεμονιού.
Στην κοιλιά του ψαριού βάζετε το σκόρδο
και το κρεμμυδι σε φετες και λεμονι
φετες.
Τοποθετείτε τα ψάρια σε ρηχό ταψί με
λαδόκολλα ραντιστε με το υπολοιπο
ελαιολαδο και χυμο λεμονιου .
Ψηστε σε προθερμασμενο
φουρνο στους 200
βαθμούς για 20
λεπτά στην ένδειξη του
γκριλ.
Συνοδεψτε
το ψαρι με βρασμενα σπαραγγια η βρουβες
και μια μαγιονεζα πικαντικη με καπνιστη
παπρικα.
Τάσος Τόλης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου