Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Του Πετρο - Λούκα Χαλκιά και του Αντώνη Κυρίτση ο χαμός....έγινε το Σάββατο στο γλέντι της Αδελφότητας Κραψιτών


Πιστεύω ότι του χρόνου στη γιορτή προβατίνας που διοργανώνει η Αδελφότητα Κραψιτών Αθήνας, σίγουρα θα χρειαστούν εκθεσιακό κέντρο. Τόσος ήταν ο κόσμος  το βράδυ του Σαββάτου  5 Νοεμβρίου 2016 που το κλειστό του ΚΡΟΝΟΥ στον Αγ. Δημήτριο, αποδείχθηκε μικρό για να τους χωρέσει όλους.
Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η βράβευση του πατριάρχη του δημοτικού τραγουδιού Πέτρου -Λούκα Χαλκιά από το Δ.Σ. της Αδελφότητας Κραψιτών. Το βραβείο επέδωσε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου.
Ο μπαρπα Πέτρος της καρδιάς μας αφού ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του κάνανε και την αγάπη τους, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επί πολλά χρόνια συνεργάτη και φίλο του, τον ακούραστο εργάτη της Ελληνικής μουσικής παράδοσης Αντώνη Κυρίτση
Χαιρετισμό απηύθυνε  εκτός της δημάρχου και ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Κώστας Κωνής.
Πολλά συγχαρητήρια στην αεικίνητη πρόεδρο της Αδελφότητας και αντιδήμαρχο Αγίου Δημητρίου Ελένη Καντζέλη και τους άξιους συνεργάτες στο Δ.Σ. για την άριστη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. 
Για το τι επακολούθησε θα αφήσω να μιλήσουν οι φωτογραφίες που ακολουθούν
Πέτρο Λούκα Χαλκιάς  και Πέτρος Χαλκιάς
( εγγονός) στο κλαρίνο,  Αντώνης Κυρίτσης , Δημήτρης Τζουμερκιώτης και Θωμάς Κυρίτσης στο τραγούδι, ανέβασαν το κέφι στα ύψη. Το γλέντι δεν γνωρίζω πότε τελείωσε γιατί εγώ αποχώρησα στις 5:00 τα ξημερώματα

Και του χρόνου με υγεία.!!!

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμαΦωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: