Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η Ομοσπονδία εργαζομένων και η Διοίκηση των ΕΛΤΑ βράβευσαν, για ακόμη μία φορά τα παιδιά των Ταχυδρομικών που αρίστευσαν

Ο Θανάσης Ευθυμίου που έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του ROMIANEWS, παραλαμβάνει το βραβείο από τα χέρια του Διευθυντή των ΕΛΤΑ κ. Κώστα Κωνή


Η ΠΟΣΤ και η Διοίκηση των ΕΛΤΑ βρέθηκαν, για ακόμη μία φορά κοντά στα παιδιά των συναδέλφων Ταχυδρομικών.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, βράβευσαν τους αριστούχους μαθητές γυμνασίου και λυκείου, τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και δόθηκαν υποτροφίες στους φοιτητές που αρίστευσαν τη σχολική χρονιά 2014-15. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γεν. Γραμ. Μεταφορών – Ταχυδρομείων Μαγκλάρας Βασίλης, η Πρόεδρος του Δ.Σ ΕΛΤΑ  Σταυράκη Φρόσω, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ  Γιάννης Ζαρολιάγκης, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΤ Γιώργος Βασιλόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ηλίας Μπακέλλας, Γεν. Διευθυντές και στελέχη του Οργανισμού, μέλη της Ε.Ε και του Δ.Σ της ΠΟΣΤ, Πρόεδροι και μέλη σωματείων κ.αλ. 
Δίνουμε, για ακόμη μια φορά, μέσα από την ιστοσελίδα μας, τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά για τις προσπάθειες και την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη νέα τους ζωή, στις νέες προκλήσεις, στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους.


Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: