Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Μυστικός δείπνος Βενιζέλου με κορυφαία ονόματα - Ετοιμάζει κόμμα; ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ


Δείπνο του Ευάγγελου Βενιζέλου με πρώην και νυν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προχθες, Δευτέρα, σε μαγαζί των νοτίων προαστίων, αποκαλύπτει το newpost.
Τα σενάρια άρχισαν να φουντώνουν καθώς στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν συγκρούσεις στους κόλπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε σε ψαροταβέρνα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης παρακάθισαν: 
  • ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος μάλιστα έχει διαφοροποιηθεί από τη «γραμμή» της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόσο στο θέμα του ΕΣΡ όσο και στην πολιτική στρατηγική που έχει επιλέξει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Μάλιστα, έχει εκφράσει τις διαφωνίες του και δημοσίως και στις συνεδριάσεις των ανώτατων οργάνων της παράταξης.
  • ο Γιώργος Φλωρίδης, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ
  • ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ
  • η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέχρι πρότινος αντίπαλος του Ευάγγελου Βενιζέλου. Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Νοεμβρίου, οι δυο τους έτειναν χείρα... φιλίας σε κοινή εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο e-κύκλος του κ. Βενιζέλου και το «Δίκτυο για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη» της κυρίας Διαμαντοπούλου με θέμα «Παιδεία κα ανάπτυξη» προς τιμήν του καθηγητή Κωνσταντίνου Σοφούλη. Όπως φαίνεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα της βραδιάς, το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα θερμό.
  • o Λεωνίδας Γρηγοράκος, νυν ανεξάρτητος βουλευτής, τον οποίο διέγραψε η Φώφη Γεννηματά, όταν είχε δηλώσει ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αγκυλωμένη «σε κάτι παλιό και παρωχημένο.Εγώ θέλω μια αξιόπιστη και φερέγγυα πολιτική δύναμη και ας μου το ονομάσει η κυρία Γεννηματά όπως θέλει, θα είμαι μαζί της. Για αυτό πιστεύω ότι ο κίνδυνος λεηλασίας του χώρου από την εκλογή Μητσοτάκη, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλων χώρων, είναι έντονος».
  • ο Παναγιώτης Ρήγας, πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος
  • η Εύη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
  • η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, στενή συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου
Μεταξύ των συνδαιτημόνων βρισκόταν και ο τέως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: