Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ: Έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στα πρώην Κλωστήρια βύθισε στο σκοτάδι τον μισό Δήμο Πρέβεζας



Τρόμο και πανικό δημιούργησε γύρω στις 8.45 το βράδυ της Δευτέρας μια μεγάλη έκρηξη με λάμψεις που έγιναν ορατές από πολλά σημεία του Δήμου Πρέβεζας και συνοδεύτηκαν από διακοπή ρεύματος από τον Φόρο στην Πρέβεζα μέχρι και τον Λούρο.
Ψαράδες αλλά και κάτοικοι της περιοχής που πρώτοι είδαν το φαινόμενο τρομοκρατήθηκαν θεωρώντας ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου.
Η αιτία τελικά ήταν μια έκρηξη που έγινε σε κεντρικό υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται στα πρώην Κλωστήρια Πρέβεζας. Αμέσως έσπευσαν επιτόπου συνεργεία της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε από την έκρηξη και αφού τα κατάφεραν,  συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ ξεκίνησαν την προσπάθεια για να επιδιορθώσουν τη βλάβη. Λίγο πριν τις 11 το ρεύμα επανήλθε στην πόλη της Πρέβεζας.
Στον χώρο της έκρηξης βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παύλο Σαραμπασίνα για την διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.
Πάντως ήταν λογικό να δημιουργηθεί κλίμα τρόμου καθώς οι περισσότεροι από αυτούς που είδαν το φαινόμενο μας διαβεβαίωσαν ότι ήταν σαν να έγινε έκρηξη ηφαιστείου όπως το έχουν δει στην τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: