Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Kidiesnews.gr. To καινοτόμο site στον χώρο της ενημέρωσης που σκοπός του είναι να καλύψει πένθιμα γεγονότα.!!!Επισκεφτείτε το παραπάνω site και θα βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματα της προηγούμενης ανάρτησης.

Πριν λίγο καιρό ο Ηπειρώτικης καταγωγής ( Τζουμερκιώτης ) φίλος Β.... που διαμένει στο Αγρίνιο αλλά οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες καλύπτουν όλη την Ήπειρο και την Λευκάδα μας επιφύλαξε μια έκπληξη.
Μας τηλεφώνησε και μας ενημέρωσε ότι είναι ο διαχειριστής ενός ιστότοπου με όχι και τόσο... συνηθισμένη θεματολογία. 
Φίλε Β..... σου εύχομαι καλοτάξιδο το site σου στον συναρπαστικό κόσμο του διαδικτύου.

Λίγα λόγια για το Kidiesnews.gr όπως μας αυτοπαρουσιάζονται οι δημιουργοί του

Σχετικά με εμάς…
Το Kidiesnews.gr είναι ένα καινοτόμο site στον χώρο της ενημέρωσης που σκοπός του είναι να καλύψει πένθιμα γεγονότα.
Η ιδέα αυτή γεννήθηκε μετά την θετική απόφαση πολλών δήμων της χώρας να σταματήσουν την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση κοινωνικών αγγελτηρίων σε (κολόνες ΔΕΗ, στάσεις λεωφορείων, ΚΑΦΑΟ ΟΤΕ, δέντρα κλπ) οριοθετώντας συγκεκριμένες θέσεις όπου τα γραφεία τελετών θα μπορούν να τοποθετούν τα αγγελτήριά τους. Η απόφαση αυτή έχει ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την αισθητική των πόλεων. Με την υλοποίηση της απόφασης όμως, διαπιστώσαμε ότι οι πολίτες δεν είχαν πάντα πρόσβαση στα συγκεκριμένα σημεία με αποτέλεσμα να μην ενημερώνονται άμεσα για κάποιο γεγονός.
Το Kidiesnews.gr έρχεται να καλύψει αυτό το κενό ενημέρωσης με την βοήθεια της τεχνολογίας και του διαδικτύου.
Με την συνεχή καταχώρηση των γεγονότων που μας παρέχουν οι έμπιστοι συνεργάτες μας (γραφεία τελετών) ο επισκέπτης του site έχει τη δυνατότητα της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης.

Υ.Γ. Ωρέ Τζουμερκιώτη, φωτιά που μας άναψες. Άντε τώρα να δικαιολογηθούμε ότι δεν πήγαμε σε κηδεία ή μνημόσυνο επειδή δεν το γνωρίζαμε.
Δεν ήξερες, δεν διάβασες!!!! Ανημέρωτε!!!.

Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: