Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Ανατροπή! Ο Μεϊμαράκης προτείνει χαλαρό debate αλα Ερωτοδικείο με συντονίστρια την Μιχαλονάκου και μουσικά διαλείμματα


Επιτέλους μιά πρόταση ουσίας από τους ΝΔίτες υποψήφιους

Μια πρόταση που αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα της εκλογικής κούρσας στη ΝΔ διατύπωσε από το Αγρίνιο σε ουζερί της πόλης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Ο υποψήφιος αρχηγός μιλώντας σε μέλη της ΝΔ τάχθηκε κατά των συμβατικών debate στα οποία οι συμμετέχοντες ερωτώνται ανοησίες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν όπως ποια θα είναι η ιδεολογική γραμμή τους κόμματος στην οικονομία, στο ασφαλιστικό, στα εθνικά θέματα κτλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται αποφασισμένος να προτείνει ένα αντισυμβατικό debate στο οποίο οι υποψήφιοι θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήματα που πραγματικά ενδιαφέρουν τον κόσμο όπως τι χόμπι έχουν, πώς προτιμούν τις γυναίκες, ποιο είναι το αγαπημένο τους ποτό, πότε ήταν η πρώτη τους φορά, ποιο είναι το αγαπημένο τους ανέκδοτο κλτπ.



Μάλιστα ο κ. Μεϊμαράκης προτείνει ως συντονίστρια του debate την κ. Βίκυ Μιχαλονάκου, παρουσιάστρια του θρυλικού Ερωτοδικείου στο οποίο ο ίδιος είχε συμμετάσχει απαντώντας κρίσιμες ερωτήσεις όπως αν προτιμά «στήθος ή μπούτι».

«Η ΝΔ χρειάζεται χαλάρωση. Η Βικάρα το έχει, θα μας χαλαρώσει όλους! Θυμάμαι πόσο καλά πέρασα όταν είχα πάει στο Ερωτοδικείο. Εκεί μπορεί και να τα βρούμε και να μη χρειαστεί καν να πάμε σε εκλογές» φέρεται να είπε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος προτείνει μάλιστα να υπάρξουν και διαλείμματα στο debate με ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια του Ρόμπερτ Ουιλιαμς (ιστορικού συνθέτη του ύμνου της ΝΔ), της Μπέσυ Αργυράκη, της Άννας Μαρία Λογοθέτη (με την οποία όπως λέει είχε πολύ καλή χημεία στην θρυλική εκπομπή του Ερωτοδικείου) και του Παντελή Παντελίδη τον οποίο «γουστάρει γιατί είναι παντελονάτος και μουσάτος και δεν είναι ντιντής» όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα δεν αποκλείει να κληθούν και οι ίδιοι οι υποψήφιοι να ερμηνεύσουν το αγαπημένο τους τραγούδι αν το επιθυμούν ή να πουν το αγαπημένο τους ανέκδοτο.

Ο κ.  Μεϊμαράκης θα απευθύνει την πρόταση στους συνυποψηφίους του τις επόμενες μέρες. 

Παρακάτω η παρουσία Μεϊμαράκη στο Ερωτοδικείο της οποίας μπορεί να έχουμε πλέον την επανάληψη με την προσθήκη των συνυποψηφίων 


Δεν υπάρχουν σχόλια: