Γεννημένη πριν από 29 χρόνια στη Santa Monica της Καλιφόρνια, η Lily Aldridge προέρχεται από μια άκρως καλλιτεχνική οικογένεια αφού πατέρας της είναι ο διάσημος Άγγλος καλλιτέχνης Alan Aldridge και μητέρα της, Laura Lyons, πρώην «κουνελάκι» του «Playboy». Παράλληλα, η Lilly έχει και τρία αδέρφια, τα δύο ετεροθαλή, όπου ασχολούνται και αυτά με το χώρο της μόδας, με γνωστότερο τον Miles Aldridge, διάσημο φωτογράφο.
Ουσιαστικά, η επαγγελματική καριέρα της Lily ξεκίνησε στα 17 της όταν και έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στην ισπανική «Vogue», ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν φωτογραγήσεις για τα «Glamour», «Cosmopolitan», «Teen Vogue» και «Elle Girl». Η εκτίναξη πάντως της καριέρας της ήρθε το 2009 όταν «περπάτησε» για πρώτη φορά για λογαριασμό της «Victoria's Secret», ενώ το 2011 έκανε ένα από τα πρώτα της εξώφυλλα σε αντρικό περιοδικό, στο «GQ» μαζί με τις Lindsay Ellingson, Erin Heatherton και Candice Swanepoel
Η Lily είναι από το 2011 παντρεμένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Kings Of Leon, Caleb Followill, από το οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει πρόσφατα ένα παιδί, τη Dixie.

 
Δείτε τα video