Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου του Ηπειρώτη Θεόδωρου Δεύτου ''Τραπεζούντα, το διαμάντι της Ανατολής'', τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, ώρα 19.30', στο Δημοτικό Θέατρο Ιλίου ''Μελίνα Μερκούρη'', Αγίου Φανουρίου 99. Ίλιον.



Τόσο επίκαιρο, όσο ποτέ, το νέο Λογοτεχνικό πόνημα του Ηπειρώτη λογοτέχνη Θοδωρή Δεύτου.

Μια συγκλονιστική ίστορία, μέσα στην πραγματική ιστορία! Από τα χρώματα και τα αρώματα της Τραπεζούντας ως τους προσφυγικούς καταυλισμούς της Κατερίνης, της Ν.Σάντας, τις περιπέτειες στο Σοχούμι, την εξορία στον Καύκασο, την αναγκαστική μετανάστευση στο Μόναχο και το λυτρωτικό ταξίδι της επιστροφής.
Η δυνατή πένα του Δεύτου πλέκει μια συγκλονιστική ιστορία, μέσα από την οποία περνάει όλο το δράμα του Ποντιακού Ελληνισμού, που συγκινεί, ξαναθυμίζει σε κάποιους αφηγήσεις του παππού και της γιαγιάς, αλλά κυρίως μαθαίνει σε αυτούς που δεν γνωρίζουν, την πραγματική ιστορία. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε:
Αυτό το βιβλίο είναι σίγουρα μια πρόκληση, μην χάσετε την ευκαιρία να το φυλλομετρήσετε και να το ξεκοκαλίσετε, γιατί πέρα από την γνώση που θα σας προσφέρει, θα συνεπάρει και το συναίσθημα!!! Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε και να το δωρίσετε στους φίλους σας, στις γιορτές που έρχονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: