Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Βουκολάριοι όλων των χωρών, ενωθείτε... Στιβακτάκης 007, ένας Κρητίκαρος βάζει τον Τζέιμς Μποντ στη θέση του


Ρακί θέλουν να τις κερνάς, όχι μαρτίνια. Ξεροσφύρι και άιντε το πολύ με παξιμάδακι και γραβιέρα, για να σπάει η μπρουτάλα. Κουνημένο ή χτυπημένο, θα σε γελάσω, μάλλον δεν δίνουν σημασία σε εκλεπτυσμένες τζεϊμσμποντικές παραμέτρους τα κορίτσια! Φάε τη σκόνη του ορεσίβιου Κρητίκαρου παιδαρά, Βρετανόφλωρε πράκτορα με τα ριγωτά κοστούμια, και πάψε να μας τα ζαλίζεις με την Άστον Μάρτιν και τα ρολόγια τα πανάκριβα και τα λόφερ τα χειροποίητα! Μαύρο πουκάμισο και μποτάρες πιτσιλισμένες με σβουνιές θέλουν οι δεσποσύνες, γαμώ το animal print μου. Ούτε σε πεντάστερα ξενοδοχεία θέλουν να τις πας, ούτε με ταχύπλοα να τις βολτάρεις σε θάλασσες εξωτικές. Μια στάνη ονειρεύονται κι ένα στρώμα να τις ρίξεις, κι από δίπλα να βελάζουν οι προβατίνες του μαντριού και να τις συναγωνίζονται αυτές με βογκητά γκλιτσάτης ηδονής.

Τι; Έπεσες από τα σύννεφα; Δεν το περίμενες πως είναι δυνατό αυτός ο Κρητίκαρος, ο Στάθης ο Στιβακτάκης με το αγριωπό το μούσι κι όχι ο 007 με τους επτά χορηγούς/αφρούς ξυρίσματος και μπάλσαμ, να είναι το σύμβολο του σεξ; Κακώς. Αδιάβαστος και πλανεμένος, αλλά καλά να πάθεις που, όταν ο Χαρούλης γεμίζει τα θέατρα Βράχων και σύννεφα του γυαλού θε να αρματώσει, εσύ ψάχνεις για το καλύτερο σούσι της Αθήνας ή πού στη Σαλονίκη παίζουν Σερζ Γκεϊνσμπούργκ. Και στον καθρέφτη κάνεις πρόβα τη σακακιά με την ποσέτ, και με άρωμα ντολτσεκαμπανάτο μου λούζεσαι, όταν αρκεί και μόνο ο ιδρώτας του agricola για να ανάψουν οι τσούπρες και «γλέντι» μεγάλο να γενεί!
Δεν την πήρες, βρε κοπέλι, τη μετάλλαξη, την αλλαγή στα γούστα και το νέο το μοδάτο που συμβαίνει τόσον καιρό; Πώς το κρίταμο είναι η νέα ρόκα παρμεζάνα, πώς το μαλλίσιο το πουλόβερ το χοντρόπλεκτο αντικατέστησε εκείνα τα λιμάρικα τα πόλο με τη σηκωμένη γιακαδούμπα και το άλογο στάμπα στην πλευρά της καρδιάς; «Ραλφ Λόρεν παραμάζωμα σε πήρε ο Μολοκώτος / κι εσύ, βρε τρέντι χιπστερά, δεν είσαι πια κι ο πρώτος», για να ρίξω και τη μαντινάδα! Ελεκτρόνικα και nu jazz, σας κέρδισε η λύρα. Γκέγκε;
Και τι τένις, σκουός και ιππασία; Αυθεντικό τουφεκίδι θέλουν τα κορίτσια και στέρνο γκάγκαρο και δασύτριχο, εκδίκηση επιτέλους στη μετροσεξουαλίλα και τα tips για grooming και αντρικό μποτέ, που έλεος, ακόμα τα γράφουν στας αντρικάς τας στήλας. Πόσο τον χάρηκα τον Στιβακτάκη και την βαϊραλόλα του -μάθε να μιλάς σωστά κι άσε τα viral και τα «σαρώνει το διαδίκτυο», αφού σαν τα κρητικά δεν έχει! Και πόσο τα αγαπώ όλα τούτα τα κορίτσια που τον έκαναν πινάπι (pin up) κι επιφανοεργασιάκια (wallpaper), ονειρευόμενα «περίπατο» στα κατσάβραχα αντί για τρέκινγκ σε «μονοπάτια διαβαθμισμένης σήμανσης και δυσκολίας»!
Βουκολάριοι όλων των χωρών, ενωθείτε. Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν ο Βόγλης κι η Αν Λόμπεργκ, όχι ο Τζέιμς Μποντ κι η Μόνικα η Μπελούτσι. Μύγδαλα βρε, κι όχι κινόα, γκότζι μπέρι και πατέ σολομού θέλουν τα κορίτσια. Χοχλιούς μπουμπουριστούς και κατσικόπιτες, τέρμα χοληστερίνη, αντί για το υγιεινότερο μπαντς της πόλης.

Δείτε video με τον Στιβακτάκη στον Θέμο Αναστασιάδη









Δεν υπάρχουν σχόλια: