Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Απρόσμενη επιτυχία είχε το πάρτι νεολαίας της Ρωμιάς.







Τον Δεκαπενταύγουστο που ανταμώσαμε πολλά μέλη του προεδρείου της " Αδελφότητας Ρωμιωτών, ο Άγιος Ιωάννης", αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μία συνάντηση των νεολαίων του χωριού.
Σκοπός μας ήταν να γνωριστούν τα παιδιά ( μας) μεταξύ τους, να κάνουν παρέα και να βρίσκουν φίλους όταν έρχονται στο χωριό.
Δεν προλάβαμε να το ανακοινώσουμε και τα παιδιά "πήραν την υπόθεση πάνω τους". Συζήτησαν, αυτοοργανώθηκαν και μας ανακοίνωσαν ότι σε τρείς  μόλις ημέρες  θα γινότανε η συνάντηση.
Ημερομηνία Τρίτη 18 Αυγούστου και τόπος ένα μπαράκι στην κεντρική πλατεία της Φιλιππιάδας.
Από την Δευτέρα  ήταν έτοιμοι αφού είχαν καταφθάσει όσοι από τους ειδοποιηθέντες είχαν την δυνατότητα να παραβρεθούν.Είχαμε αφίξεις από την Αθήνα, αλλά και από την Κρήτη, όπου κατοικούν συγχωριανοί μας.
Το γλέντι τους κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και οι συμμετέχοντες ήταν ηλικίας 15 έως 28 ετών.

Μετά από την απρόσμενη επιτυχία  του μικρού αυτού εγχειρήματος, πήραμε την απόφαση του χρόνου να διοργανώσουμε διήμερες εκδηλώσεις στο χωριό.







 Το πρώτο βράδυ θα διασκεδάσουμε όλοι όσοι αισθανόμαστε νέοι σε παραδοσιακό ηπειρώτικο  γλέντι. Και όταν λέμε παραδοσιακό δεν εννοούμε τα διάφορα γυφτοτσιφτελοκαγκελοακούσματα που επικράτησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε σε όλη σχεδόν την Ήπειρο.
Η δεύτερη βραδιά είναι αποκλειστικά για την νεολαία. Αυτοί θα την οργανώσουν, αυτοί θα θέσουν και τους κανόνες. 
Όσοι είναι γεννηθέντες μετά το 1980 μπορούν να συμμετέχουν

Που ξέρεις, μπορεί να έχουμε και κανένα ειδύλλιο, να ...έχουμε και άλλα γλέντια, ( αρραβώνες , γάμους κ.λ.π.).

Υ.Γ. Ο επίδοξος παπαράτσι ( συνεργάτης μας), φοβούμενος μην τον αντιληφθούν οι υπόλοιποι, μας έστειλε καθυστερημένα και λίγο σκοτεινές φωτογραφίες που τράβηξε με το κινητό του
Υπεύθυνη διοργάνωσης, Χρυσαυγή Ε. Κώτση

Δεν υπάρχουν σχόλια: