Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Οι 50 αποχρώσεις του γαλάζιου... ''Θαυμάσαμε'' την προεκλογική καμπάνια του Τζιτζικώστα και μετά το μπάχαλο, προσπαθούμε να μαντέψουμε τη συνέχεια. Ουάάουου...

gggalazio

 Θαυμάσαμε τη διαφημιστική καμπάνια του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και προσπαθούμε να μαντέψουμε τη συνέχεια.

Βάλαμε τα πράματα κάτω και είδαμε οτι:

Αποφασίζεις να πας για τρέξιμο στο πάρκο και φορτώνεσαι στην πλάτη έναν ηλικιωμένο μουστακαλή. Γύρευε τι να συμβαίνει στο μυαλό σου κακομοίρη.

1g

Φτάνοντας σε πλευρίζει ένας φιόγκος - εφαψίας του κατηχητικού που είναι χτενισμένος με πιστολάκι από κομμωτήριο και μυρίζει ταλκ.


2g


Αρχίζει να παπαρολογεί και έχει το θράσος να έρθει να σου πιάσει τον ώμο.

3g


Αυτόματα σου μεταδίδει την ηλιθιότητά του και αρχίζεις να παπαρολογείς και εσύ.

4g

Στη συνέχεια αντί να συνέλθεις και να τον στείλεις στο διάολο, αποφασίζεις να τον πας στο σπίτι να γνωρίσει τους γονείς σου.


5g


Η μάνα σου με το που τον βλέπει παγώνει, αλλά σκέφτεται οτι είναι η μοναδική της ευκαιρία να σε ξεφορτωθεί απο το σπίτι 40 χρονών μουλάρι που εχεις φτάσει. Φοράει ενα πλαστικό χαμόγελο που βρήκε εύκαιρο κα το παίζει ψύχραιμη. Πρακτικό μυαλό.

6g

O  φιόγκος - εφαψίας σαν το σπίτι του... Μπαστακώνεται να ντερλικώσει και αρχίζει το λακριντί κιόλας στους άτυχους ανθρώπους για να τον ψηφίσουν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

7g

 Πριν καλά καλά τελειώσει ο φιόγκος - εφαψίας  την κατήχηση, η μάνα σου συμφωνεί. "Και με τα δυο τα χέρια θα τον ψηφίσουμε Γιάννη" λέει στον πατέρα σου και τον καρφώνει στα μάτια. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ. Απο τα 30 σου το περιμένει η δόλια αυτό το δώρο.

8g

  Εκτιμούμε οτι στο τρίτο σποτ ο ήρωας μας ντύνεται νυφούλα. Παντρεύεται τον φιόγκο - εφαψία. Με θρησκευτικό γάμο. Σε εκκλησάκι στην Κουμουνδούρου.


Απολαύστε τα spot





Πότε είπαμε οτι ανοίγουν οι υποψηφιότητες για ''Χρυσό Ερμή'';

Δεν υπάρχουν σχόλια: